Veleprodaja

Veleprodaja prirodnih proizvoda u Kući Zdravlja za vlasnike trgovina

Veleprodaja prirodnih proizvoda kroz Kuću Zdravlja namijenjena je svima koji žele povećati ponudu svojih trgovina.

Svi trgovci uvijek teže ka proizvodima koji su popularni i privlačni njihovim kupcima. Što je veća ponuda takvih proizvoda na policama, prodaja je veća.

Proizvodi iz ponude Kuće Zdravlja dokazano privlače više kupaca u trgovine i pružaju mogućnost trgovcima da predstave svojim kupcima veću raznolikost proizvoda zbog čega mogu češće kontaktirati svoje kupce.

Najbolji kupci su vjerni kupci

Vjerni su kupci najveći izvor zarade za svakog trgovca. Kada trgovac ima privlačan proizvod kojem se kupci uvijek vraćaju, njegovo poslovanje je u postojanom porastu. Takav je proizvod najpoželjniji prijatelj svake trgovine. Već samo tri ili pet takvih proizvoda dovoljno je da značajno podignu prodaju svake trgovine. 

Među takvim izvrsnim proizvodima, brzorotirajući proizvodi su najtraženiji.

Veleprodaja prirodnih proizvoda u Kući Zdravlja

Kuća Zdravlja je prepoznata po izvrsnim brzorotirajućim (FMCG) proizvodima

Veleprodaja prirodnih proizvoda u Kući Zdravlja je namijenjena onim trgovcima koji žele u svojim trgovima ustanoviti brzu prodaju proizvoda koji su traženi, omiljeni i ne zadržavaju se dugo na policama (FMCG=Fast Moving Consumer Goods). 

Zbog sve veće popularnosti visoko nutitivne hrane i suplemenata koji brzo obnavljaju pravu vrstu energije u tijelu, sve više se trgovina opskrbljuje proizvodima koji pružaju takav blagotvorni učinak. Takvi proizvodi povoljno djeluju na cijeli metabolizam, podižu imunitet, čiste od nakupljenih toksina, otklanjaju umor i visoke su kvalitete.

U Kući Zdravlja njeguje se tradicija nabave proizvoda najviše kvalitete

Pomno praćenje kvalitete svih proizvoda, jedna je od prepoznatiljivih vrijednosti u Kući Zdravlja. Svi dobavljači Kuće Zdravlja razvijaju svoje proizvode po najvišim tehnološkim standardima te prema holističkim načelima.

Veleprodaja prirodnih proizvoda u Kući Zdravlja

Bolje navike brige za zdravlje počinju boljom kvalitetom nutrijenata i aktivnih sastojaka koje unosimo u tijelo. Najbolja kvaliteta proizvoda iz pouzdanih i provjerenih izvora, polučit će najbolje rezultate. S boljim rezultatima u brizi za svoje zdravlje, kupac povećava svoje povjerenje prema trgovini gdje je proizvod kupio te može odlučiti postati vjerni kupac i nastaviti kupovati takve i slične proizvode.

Veleprodaja prirodnih proizvoda – Kuća Zdravlja pomaže trgovinama u odabiru i logistici

Kada vlasnik trgovine koji želi ekspandirati svoju ponudu dođe u Kuću Zdravlja, dočekat će ga preko 200 različitih proizvoda. Tu može izabrati željene  proizvode koji se najbolje prodaju u svojim kategorijama. Razgledavanje proizvoda može se obaviti bez obaveza i uz pomoć stručnog asistenta koji će odgovoriti na sve upite i pružiti pojašnjenja u vezi svakog pojedinog proizvoda.

Na kraju razgledavanja klijent može izabrati besplatne uzorke proizvoda koji bi mogli biti zanimljivi kao nova vrsta ponude na policama u njegovoj trgovini. Razgledavanje je uvijek zabavno, a i nerijetko uključuje i degustaciju prigodnih brzih delicija.

Nijedna potražnja nije prevelika ili premala, Kuća Zdravlja se uvijek prilagodođava svojim klijentima.

proizvodi Kuće Zdravlja posjeduju najzahtijevnije certifikate

Veleprodaja prirodnih proizvoda u Kući Zdravlja usmjerena je na pružanje proizvoda najviše kvalitete. Stoga su proizvodi iz ponude Kuće Zdravlja proizvedeni u skladu s najvišim standardima proizvodnje koji uključuju brojne certifikate poput certifikata Europske komisije, GMP, UKAS, NQA i druge.

veleprodaja prirodnih proizvoda certifikati

Kuća Zdravlja pouzdan je partner i čuvar snažnih vrijednosti poslovne prakse, odanosti klijentima i zadovoljstvu kupaca te slovi kao poželjan poslodavac koji održava visoki indeks sreće na radnom mjestu.

Svi ovi čimbenici stvorili su poželjnu reputaciju Kuće Zdravlja te izgradili identited tvrtke čiji se proizvodi rado preporučaju.

veleprodaja prirodnih proizvoda2

Zaprimljene narudžbe se tipično dostavljaju unitary 24-48 sati od vremena zaprimanja. Distribucija pokriva sve dijelove Republike Hrvatske (uključujuči i otoke) te putem naših ekskluzivnih partnera, Sloveniju i Bosnu i Hercegovinu.

Dugogodišnja tradicija i provjerena receptura – veleprodaja prirodnih proizvoda

Proizvodi u distribuciji Kuće Zdravlja temelje se na recepturama prenošenih tijekom generacija kroz stručno poznavanje nutrijentskih vrijednosti biljaka i kako te vrijednosti djeluju na određenu energetska polja unutar i izvan ljudskog organizma. Ti su proizvodi:

  • prisutni dugi niz godina na tržištu i usklađeni s najvišim standardima kvalitete
  • vrlo učinkoviti, ne štete ljudskom zdravlju i brzo djeluju
  • prilagođeni različitim dobnim skupinama, potrebama i namjenama 
  • privlačni svojim karakterističnim izgledom i povoljnim cijenama

Uz svaku narudžbu, veliku ili malu, klijet dobiva prigodni poklon u znak povjerenja i uspješnu suradnju.

Povezano: LIsta s proizvodima Kuće Zdravlja

Adresa: Kuća Zdravlja, Južna obala III 11, 10020, Zagreb

Tel: 01 5617 010

Email: [email protected]

Radno vrijeme: 08:30 – 16:30