Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

Zeolit – Klinoptilolit 300 g

Zeolit – Klinoptilolit 300 g

Zeolit je prirodni mineral koji sadrži natrij, silicij, kalcij, kalij i magnezij koji su od iznimne važnosti za zdravlje čovjeka.

23.89

PDV uključen u cijenu

100% kvalitetnoGM freeEkološki prihvatljivo100% prirodnoOrganski proizvodBiljni proizvodi
[doBesplatneDostave]

Zeolit u prahu

Aktivirani mikronizirani zeolit - minimum 90% kliniptilolita

Zeolit je prirodni mineral koji sadrži natrij, silicij, kalcij, kalij i magnezij koji su od iznimne važnosti za zdravlje čovjeka. Brojnim istraživanjima provedenim diljem svijeta potvrđeno je da je zeolit trenutno najjači detoksikator i izuzetno jak imunostimulans. Zeolit se usitnjava do čestice koja je manja od najmanje stanice u ljudskom organizmu te iz stanice iznosi otrove, slobodne radikale i teške metale i na taj način jača imunitet svake stanice u ljudskom organizmu. Rezultat je bolje zdravlje, više energije i jači imunitet.Zeolit je prirodni mineral koji zbog svojih ljekovitih svojstava spada u najviše istraživane supstance suvremene medicinske znanosti.

Ova 100% prirodna supstanca čini dodatak prehrani koji može poboljšati način života, ojačati imunitet i zaštititi Vaš organizam. Čistač organizma, kako ga često nazivamo, sposoban je očistiti tijelo od radioaktivnih tvari, kancerogenih supstanci, teških metala ( primjerice olova, arsena, žive i dr.), pesticida, raznoraznih gljivica, alkohola i nikotina.

Sjedilački način života te manjak fizičke aktivnosti samo su neke od karakteristika prosječnog suvremenog čovjeka. Danas, više nego ikad, izloženi smo brojim toksinima I nepoželjnim supstancama koje, osim iz vode i zraka, unosimo i putem namirnica koje svakodnevno konzumiramo.Sve to utječe na naš imunološki sustav što se odražava i na naše psihičko te fizičko zdravlje.

Revitalizirajte svoje tijelo s Klinoptilolitom Zeolitom

Što je Zeolit Klinoptilolit?

Zeolit Klinoptilolit je prirodni mineral koji se koristi u različite svrhe, uključujući čišćenje vode i zraka, te poboljšanje zdravlja i dobrobiti ljudskog tijela. Ovaj mineral ima jedinstvenu kristalnu strukturu koja omogućuje da se u njegovim porama vežu različite toksine, te ih uklone iz tijela. Zeolit Klinoptilolit je vrlo čist i siguran za upotrebu.

Kako Zeolit Klinoptilolit djeluje?

Zeolit Klinoptilolit djeluje tako da se veže na toksine u tijelu i izvlači ih iz njega. Ovaj mineral ima sposobnost da se veže na teške metale poput olova, žive, kadmija i arsena, te ih izlučuje iz tijela. Također se veže na radioaktivne čestice i izlučuje ih iz tijela. Zeolit Klinoptilolit također ima sposobnost da uklanja štetne tvari poput amonijaka, plinova, pesticida i drugih kemikalija iz tijela.

Kako se koristi Zeolit Klinoptilolit?

Zeolit Klinoptilolit se obično uzima kao dodatak prehrani u obliku praha. Preporučena doza je 1-2 žličice dnevno, pomiješane s vodom ili sokom. Ovaj mineral se može uzimati na prazan želudac ili nakon obroka.

Kakve su prednosti korištenja Zeolita Klinoptilolita?

Zeolit Klinoptilolit ima mnoge prednosti za zdravlje i dobrobit tijela.

Evo nekoliko od njih:

  • Detoksikacija tijela
  • Zeolit Klinoptilolit ima sposobnost da uklanja štetne tvari iz tijela, uključujući teške metale, radioaktivne čestice i druge toksine. Ovo može pomoći u detoksikaciji tijela i poboljšanju zdravlja.
  • Poboljšanje imunološkog sustava
  • Zeolit Klinoptilolit može pomoći u jačanju imunološkog sustava tijela i borbi protiv različitih bolesti.
  • Poboljšanje probave
  • Zeolit Klinoptilolit može pomoći u poboljšanju probave i apsorpciji hranjivih tvari iz hrane.
  • Poboljšanje raspoloženja i energije
  • Zeolit Klinoptilolit može pomoći u poboljšanju raspoloženja i energije, te smanjenju stresa i tjeskobe.
  • Poboljšanje kvalitete kože i kose
  • Zeolit Klinoptilolit može pomoći u poboljšanju kvalitete kože i kose, te smanjenju akni i drugih kožnih problema.

Za koga je Zeolit Klinoptilolit najbolji?

Zeolit Klinoptilolit je prikladan za sve koji žele poboljšati svoje zdravlje i dobrobit. Ovaj mineral je osobito koristan za osobe koje žive u urbanim sredinama i izložene su zagađenju zraka i vode. Također je koristan za osobe koje su izložene teškim metalima na radnom mjestu ili drugim okolišnim čimbenicima.

Zašto odabrati Zeolit Klinoptilolit?

Zeolit Klinoptilolit je jedinstven i učinkovit mineral koji može pomoći u poboljšanju vašeg zdravlja i dobrobiti. Ovaj mineral je prirodan i siguran za upotrebu, te ne uzrokuje nuspojave. Klinoptilolit Zeolit 300g dolazi u praktičnom pakiranju od 300 grama, što je dovoljno za oko mjesec dana korištenja. Također je lako dostupan i možete ga naručiti online.

Zaključak

Ako želite poboljšati svoje zdravlje i dobrobit, Zeolit Klinoptilolit je pravi izbor za vas. Ovaj mineral ima mnoge prednosti i može pomoći u detoksikaciji tijela, poboljšanju imunološkog sustava, probave, raspoloženja i kvalitete kože i kose. Zeolit Klinoptilolit je siguran za upotrebu i ne uzrokuje nuspojave. Također je lako dostupan i možete ga naručiti online. Nemojte čekati da vaše tijelo pati od toksina i drugih štetnih tvari - počnite koristiti Zeolit Klinoptilolit danas i osjetite razliku u svojem zdravlju i dobrobiti!

Dodatne informacije

Brojna istraživanja navode i pozitivne učinke Zeolita na sljedeće tegobe: o    dijabetesa – oralnom konzumacijom regulira šećer    virusnih infekcija – oralnom konzumacijom izbacuje viruse iz ljudskog organizmao    visokog krvnog tlaka – oralnom konzumacijom regulira i normalizira krvni tlak.o    karcinoma – oralnom konzumacijom pomaže prilikom liječenja karcinoma jer uklanja štetne nus pojave kemoterapije te znatno ubrzava ozdravljenje.o    kožnih bolesti (psorijaza, dermatitis, seboreja, herpes)o    ginekoloških tegoba – oralnom i vaginalnom konzumacijom stvara pH vrijednost da se gljivice i virusi ne mogu razvijati.o    zacjeljivanja rana i opekotina – posipanjem praha Zeolita po rani znatno se ubrzava zarastanje.

Nadalje, Zeolit se pokazao korisnim i kao mineralni dodatak životinjskoj hrani te u vrtlarstvu i poljoprivredi. Navest ćemo nekoliko razloga zbog kojih je zeolit mineral za koji se može reći da ima titulu kralja svih minerala.Zbog svoje mrežaste molekularne strukture zeolit ima svojstvo apsorpcije i vezivanja teških metala pesticida toksina radijacije i ostalih pozitivno nabijenih štetnih elemenata. Prilikom unošenja u ljudski organizam zeolit preuzima ulogu čuvara stanica koje su svakodnevno meta napada gore navedenih štetnih elemenata.

Ako tijelo nema dovoljno razvijenih imunološki sustav kao i dovoljnu količinu antioksidansa stanice tijela nepotrebno odumiru znatno brže.Što rezultira i ubrzanim procesom starenja i smanjenim ph lužnatim indeksom tijela tj. zakiseljenošću organizma. Kiselost organizma plodno je tlo za razvoj brojnih patogenih organizama i težih i kroničnih bolesti.

Zeolit je jedan od najjačih prirodnih antioksidansaKada se zeolit nalazi u organizmu i uđe u njegov imuno sustav tada preuzima ulogu čistaća stanica na nacin da kao policajac stoji ispred stanice cekajuci da joj se priblizi slobodni radikal ili neki drugi toksin s ciljem da uništi stanicu. U tom trenutku zeolit sa svojom mrežastom tj rešetkastom strukturom hvata neprijatelja stanica zarobljava ga i otklanja van iz tijela kroz stolicu i mokrenje.

Sada dolazimo do najvaznijeg svojstva zeolita tako zvane ionske razmjene koju je važno razumjeti.Što znači ionska razmjena kad je u pitanju zeolit? Ionska razmjena znači da kako je već navedeno molekule zeolita vezuju na sebe pozitivne ione iz organizma koje smo identificirale kao slobodne radikale, toksine, radijaciju i ostale štetne elemente.Nakon sto ih je vezao u tijelo ispušta povoljne minerale: kalij kalcij magnezij.Zeolitstar je zeolit koji ima najpotentinju ionsku razmjenu između ostalim zeolitima i kao takav uz isti unos nudi puno snažniji efekt.

Zeolit je iznimno koristan za apsorpciju štetnih tvari iz debelog crijeva.Opce je poznato da zdrava crijeva imaju blagotvoranucinak na cijelokupno zdravlje. Dok crijeva koja su puna štetnih materija putem krvotoka raznose te štetne materije kroz tijelo što se negativno odražava na opce zdravlje zdravlje koze psihičko zdravlje umor i stres.O iznimnoj moci apsorpcije štetnih i radioaktivnih tvari govori i činjenica da se zeolit stavlja kao prvi element nakon nuklearne katastrofe.Prvo što su strucnjaci napravili u cernobilu i fukushimi posuli su cijeli teritorij zeolitom.

Možda će vam se svidjeti: