Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

Zeolit 200g+ekstrakt grejpa 20ml gratis Duo paket

Zeolit 200g+ekstrakt grejpa 20ml gratis Duo paket

Zeolit je prirodni mineral koji sadrži natrij, silicij, kalcij, kalij i magnezij koji su od iznimne važnosti za zdravlje čovjeka. Brojnim istraživanjima provedenim diljem svijeta potvrđeno je da je zeolit trenutno najjači detoksikator i izuzetno jak imunostimulans.

11.95

PDV uključen u cijenu

100% kvalitetnoGM freeEkološki prihvatljivo100% prirodnoOrganski proizvodBiljni proizvodi
[doBesplatneDostave]

Zeolit u prahu. Aktivirani mikronizirani zeolit - minimum 90% kliniptilolita

Zeolit je prirodni mineral koji sadrži natrij, silicij, kalcij, kalij i magnezij koji su od iznimne važnosti za zdravlje čovjeka. Brojnim istraživanjima provedenim diljem svijeta potvrđeno je da je zeolit trenutno najjači detoksikator i izuzetno jak imunostimulans. Zeolit se usitnjava do čestice koja je manja od najmanje stanice u ljudskom organizmu te iz stanice iznosi otrove, slobodne radikale i teške metale i na taj način jača imunitet svake stanice u ljudskom organizmu.

Rezultat je bolje zdravlje, više energije i jači imunitet. Zeolit je prirodni mineral koji zbog svojih ljekovitih svojstava spada u najviše istraživane supstance suvremene medicinske znanosti. Ova 100% prirodna supstanca čini dodatak prehrani koji može poboljšati način života, ojačati imunitet i zaštititi Vaš organizam. Čistač organizma, kako ga često nazivamo, sposoban je očistiti tijelo od radioaktivnih tvari, kancerogenih supstanci, teških metala ( primjerice olova, arsena, žive i dr.), pesticida, raznoraznih gljivica, alkohola i nikotina.

Sjedilački način života te manjak fizičke aktivnosti samo su neke od karakteristika prosječnog suvremenog čovjeka. Danas, više nego ikad, izloženi smo brojim toksinima I nepoželjnim supstancama koje, osim iz vode i zraka, unosimo i putem namirnica koje svakodnevno konzumiramo. Sve to utječe na naš imunološki sustav što se odražava i na naše psihičko te fizičko zdravlje.

Brojna istraživanja

Brojna istraživanja navode i pozitivne učinke Zeolita na sljedeće tegobe: o    dijabetesa – oralnom konzumacijom regulira šećero virusnih infekcija – oralnom konzumacijom izbacuje viruse iz ljudskog organizmao    visokog krvnog tlaka – oralnom konzumacijom regulira i normalizira krvni tlak.  karcinoma – oralnom konzumacijom pomaže prilikom liječenja karcinoma jer uklanja štetne nus pojave kemoterapije te znatno ubrzava ozdravljenje.o    kožnih bolesti (psorijaza, dermatitis, seboreja, herpes)o    ginekoloških tegoba – oralnom i vaginalnom konzumacijom stvara pH vrijednost da se gljivice i virusi ne mogu razvijati.o    zacjeljivanja rana i opekotina – posipanjem praha Zeolita po rani znatno se ubrzava zarastanje.

Nadalje, Zeolit se pokazao korisnim i kao mineralni dodatak životinjskoj hrani te u vrtlarstvu i poljoprivredi. Navest ćemo nekoliko razloga zbog kojih je zeolit mineral za koji se može reći da ima titulu kralja svih minerala.Zbog svoje mrežaste molekularne strukture zeolit ima svojstvo apsorpcije i vezivanja teških metala pesticida toksina radijacije i ostalih pozitivno nabijenih štetnih elemenata. Prilikom unošenja u ljudski organizam zeolit preuzima ulogu čuvara stanica koje su svakodnevno meta napada gore navedenih štetnih elemenata. Ako tijelo nema dovoljno razvijenih imunološki sustav kao i dovoljnu količinu antioksidansa stanice tijela nepotrebno odumiru znatno brže.

Što rezultira i ubrzanim procesom starenja i smanjenim ph lužnatim indeksom tijela tj. zakiseljenošću organizma. Kiselost organizma plodno je tlo za razvoj brojnih patogenih organizama i težih i kroničnih bolesti.Zeolit je jedan od najjačih prirodnih antioksidansa Kada se zeolit nalazi u organizmu i uđe u njegov imuno sustav tada preuzima ulogu čistaća stanica na nacin da kao policajac stoji ispred stanice cekajuci da joj se priblizi slobodni radikal ili neki drugi toksin s ciljem da uništi stanicu. U tom trenutku zeolit sa svojom mrežastom tj rešetkastom strukturom hvata neprijatelja stanica zarobljava ga i otklanja van iz tijela kroz stolicu i mokrenje.

Sada dolazimo do najvaznijeg svojstva zeolita tako zvane ionske razmjene koju je važno razumjeti.Što znači ionska razmjena kad je u pitanju zeolit? Ionska razmjena znači da kako je već navedeno molekule zeolita vezuju na sebe pozitivne ione iz organizma koje smo identificirale kao slobodne radikale, toksine, radijaciju i ostale štetne elemente. Nakon sto ih je vezao u tijelo ispušta povoljne minerale: kalij kalcij magnezij. Zeolitstar je zeolit koji ima najpotentinju ionsku razmjenu između ostalim zeolitima i kao takav uz isti unos nudi puno snažniji efekt.Zeolit je iznimno koristan za  apsorpciju štetnih tvari iz debelog crijeva.

Opce je poznato da zdrava crijeva imaju blagotvoranucinak na cijelokupno zdravlje. Dok crijeva koja su puna štetnih materija putem krvotoka raznose te štetne materije kroz tijelo što se negativno odražava na opce zdravlje zdravlje koze psihičko zdravlje umor i stres.O iznimnoj moci apsorpcije štetnih i radioaktivnih tvari govori i činjenica da se zeolit stavlja kao prvi element  nakon nuklearne katastrofe. Prvo što su strucnjaci napravili u cernobilu i fukushimi posuli su cijeli teritorij zeolitom

Svjetske medicinske institucije sve više apeliraju na izbjegavanje antibiotika jer, citiramo ih: “U tom slučaju sve se više izlažete napadu bakterija i virusa koji su mutirali i kojih se doživotno gotovo nemoguće osloboditi”. Predstavljamo najbolje prirodno rješenje za sve slučajeve kada su potrebni antibiotici, a ima ih jako puno."GREJPFRUT KAPI NAJKVALITETNIJI SU I JEDINI 100 % PRIRODNI EKSTRAKT GREJPA NA TRŽIŠTU REPUBLIKE HRVATSKE.GREJPFRUT kapi od 20 ml izuzetno su koncentriran ekstrakt voća i sjemenki grejpa. Tako da od jedne bočice razrijeđene u preporučene doze možemo dobiti čak 18 litara najzdravijeg prirodnog antibiotika, eliksira i antioksidanasa.

GREJPFRUT kapi od 20 ml Imaju izuzetnu moć da u rekordnom vremenu zaustave simptome:gripevirozeprehladeupale grlakašljainfekcijaupala itd.Pored toga GREJPFRUT kapi od 20 ml imaju izuzetnu moć da pobijede preko 800 vrsta bakterija, virusa, gljivica i jednostaničnih parazita poput:Escherichia coliCandida albicansHPV virusAerobacter aerogenesHerpes simplex 1Legionella pneumoniaeStaphyloccus aureusStreptococcus pyogenesSalmonella typhiHaemophilus influenzaeGiardia lamblia Pseudomonas aeruginosaKlebsiella pneumoniaeShigella dysenteriaeCholeraChlamydia trachomatisTrichomonas vaginalisInfluenza A2Diploccus pneumoniae.

Možda će vam se svidjeti: