Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule

Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule su prirodni proizvod koji Vam pomaže u očuvanju zdravlja probavnog sustava. Napravljene su od prirodnih sastojaka koji su pažljivo odabrani kako bi se postigao maksimalan učinak u održavanju zdravlja Vašeg želuca. Ovaj proizvod je jedinstven na tržištu jer pruža prirodan i učinkovit način za poboljšanje Vašeg probavnog sustava.

Dodatak prehrani koji sadrži ljekovite biljke, kvasac i ječam za normalnu probavu.

8.76

100% kvalitetnoGM freeEkološki prihvatljivo100% prirodnoOrganski proizvodBiljni proizvodi
SKU: 3c6502ca6c70 Kategorije: , , , Oznake: , ,
Ostvarite BESPLATNU DOSTAVU kupovinom robe u minimalnom iznosu od 40,00 €

Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule

Smeđi Meridijan sastojci: sjemenke ječma, ekstrakt ploda kineskog gloga (Crataegus pinnatifida), ekstrakt cvijeta kamilice (Matricaria recutita), ekstrakt sjemenki lijevka (Foeniculum vulgare), ekstrakt artičoke (Cynara scolymus), kvasac koji sadrži selen. Artičoka može pomoći u pravilnom funkcioniranju crijeva i održavanju osjećaja ugode. Cvijet kamilice može pridonijeti održavanju normalne probave. Plod kineskog gloga može igrati važnu ulogu u potpori pravilne probave. Lijevak može pomoći u održavanju gastrointestinalne udobnosti i izbjegavanju blagih probavnih problema poput osjećaja sitosti ili nadutosti. Selen može pomoći u održavanju zdravlja imunološkog sustava. OÉTI (Nacionalni institut za znanost o hrani i prehrani) broj: 7137/2010.

Svojstva (glavni aktivni sastojci): sjeme ječma, glog, komorač

Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule - prirodni proizvod za zdravlje probavnog sustava

Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule su prirodni proizvod koji Vam pomaže u očuvanju zdravlja probavnog sustava. Napravljene su od prirodnih sastojaka koji su pažljivo odabrani kako bi se postigao maksimalan učinak u održavanju zdravlja Vašeg želuca. Ovaj proizvod je jedinstven na tržištu jer pruža prirodan i učinkovit način za poboljšanje Vašeg probavnog sustava.

Što Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule mogu učiniti za Vas?

Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule imaju mnoge prednosti koje će Vam pomoći u očuvanju zdravlja probavnog sustava. Neki od glavnih benefita su:

 • Pomaže u održavanju zdrave razine kiseline u želucu
 • Pomaže u prevenciji žgaravice i drugih probavnih problema
 • Podržava zdravu probavu hrane i apsorpciju hranjivih tvari
 • Pomaže u smanjenju upala i iritacija u želucu
 • Poboljšava opće zdravlje probavnog sustava i smanjuje rizik od mnogih bolesti

Uz sve ove prednosti, Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule Vam pomažu da se osjećate bolje, vitalnije i puno energičnije. Svakodnevnom upotrebom ovog proizvoda možete održati Vaše tijelo u optimalnom zdravstvenom stanju i spriječiti mnoge bolesti koje mogu utjecati na Vaš životni stil i kvalitetu života.

Kako Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule funkcioniraju?

Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule su napravljene od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka koji pomažu u održavanju zdravlja probavnog sustava. Glavni sastojci ovog proizvoda su:

 • Biljka kamilica - poznata po svojim protuupalnim svojstvima, pomaže u smanjenju upala i iritacija u želucu
 • Ekstrakt đumbira - podržava zdravu probavu hrane i pomaže u sprečavanju probavnih problema
 • Ekstrakt kurkume - snažan antioksidans koji pomaže u održavanju zdravlja probavnog sustava i smanjuje rizik od mnogih bolesti

Kombinacija ovih prirodnih sastojaka pomaže u održavanju zdravlja probavnog sustava na prirodan način. Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule pomažu u smanjenju upala i iritacija u želucu, podržavaju zdravu probavu hrane i apsorpciju hranjivih tvari. Također pomažu u održavanju zdrave razine kiseline u želucu i sprečavaju žgaravicu i druge probavne probleme.

Zašto odabrati Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule?

Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule su jedinstveni proizvod koji Vam pruža prirodan način za očuvanje zdravlja probavnog sustava. Neki od glavnih razloga zašto biste trebali odabrati ovaj proizvod su:

 • Proizvod je napravljen od prirodnih sastojaka koji su pažljivo odabrani kako bi se postigao maksimalan učinak u održavanju zdravlja probavnog sustava
 • Formula proizvoda je testirana i dokazano djelotvorna u poboljšanju zdravlja probavnog sustava i prevenciji probavnih problema
 • Proizvod ne sadrži umjetne boje, arome ili konzervanse i siguran je za dugotrajnu upotrebu
 • Proizvod je jednostavan za upotrebu i možete ga uzimati svakodnevno bez ikakvih neželjenih učinaka

Uz sve ove prednosti, Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule su pristupačan proizvod koji Vam pruža prirodan način za očuvanje zdravlja probavnog sustava i poboljšanje općeg zdravlja. Ovaj proizvod je idealan za sve one koji žele poboljšati svoje zdravlje na prirodan način i izbjeći štetne učinke kemijskih dodataka prehrani.

Kako koristiti Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule?

Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule su jednostavne za upotrebu i možete ih uzimati svakodnevno. Preporučena doza je jedna kapsula dnevno, uz obrok. Kapsulu možete uzeti s čašom vode ili drugog pića po Vašem izboru.

Za najbolje rezultate, preporučujemo redovitu upotrebu Smeđeg Meridijana (Želudac) kapsula najmanje tri mjeseca. Prije upotrebe proizvoda, pročitajte upute na pakiranju i nemojte prekoračiti preporučenu dozu.

Zaključak

Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule su prirodni proizvod koji Vam pomaže u očuvanju zdravlja probavnog sustava na prirodan način. Ovaj proizvod je napravljen od prirodnih sastojaka koji pomažu u smanjenju upala i iritacija u želucu, podržavaju zdravu probavu hrane i apsorpciju hranjivih tvari te smanjuju rizik od mnogih bolesti.

Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule su pristupačan i siguran proizvod koji ne sadrži umjetne boje, arome ili konzervanse i možete ga uzimati svakodnevno bez ikakvih neželjenih učinaka. Ako želite poboljšati zdravlje svojeg probavnog sustava na prirodan način i održati svoje tijelo u optimalnom zdravstvenom stanju, Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule su pravi proizvod za Vas.

Naručite Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule putem naše web stranice i uživajte u prirodnom i učinkovitom načinu za očuvanje zdravlja Vašeg probavnog sustava. Odlučite se za prirodan način za očuvanje zdravlja i naručite Smeđi Meridijan (Želudac) kapsule danas!

Dr. Chen Patika Smeđi Meridian kapsula za želudac je holistička kombinacija artičoke, pečenog ploda kineskog gloga, pečenog sjemena ječma, kamilice, komorača i selenskog kvasca. Artičoka pomaže pravilnom funkcioniranju probavnog sustava i održavanju normalnog osjećaja ugode, dok cvijet kamilice može pridonijeti održavanju normalne probave. Plod kineskog gloga ima važnu ulogu u pravilnom funkcioniranju probave. Komorač pomaže u održavanju dobrobiti probavnog sustava i izbjegavanju blagih probavnih tegoba poput osjećaja sitosti i nadutosti. Selen potiče zdravo funkcioniranje imunološkog sustava.

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini, harmonizaciji čovjeka i okoliša, a prema servo satu, razdoblje od 7 do 9 sati iznimno je važno za učinkovito funkcioniranje želuca. Važno je pojesti obilan doručak, koji treba biti mlak, topao, mekan, tečan i lagan te tako pridonijeti održavanju i zdravlju želuca.

Nemojte jesti tvrdu, teško probavljivu, hladnu, začinjenu hranu. Alkohol i cigarete u tom razdoblju posebno su štetni za zdravlje želuca. Također može pomoći i konzumacija žutih (rižina kaša, kaša od kukuruznog brašna) ili prženih aromatičnih biljaka (npr. tostirani kruh, čaj od prženih sjemenki ječma, pržene sjemenke sezama, čaj od prženog gloga). Trbuh uvijek trebamo držati toplim, a nikako se potpuno spustiti, cca. Idealna je zasićenost od 70%. Jedite redovito, nekoliko puta dnevno i polako.

Doziranje (uporaba): 2 x 1 kapsula dnevno progutati s dovoljno tekućine

Sastojci: sjemenke ječma , ekstrakt ploda kineskog gloga, ekstrakt cvijeta kamilice, ekstrakt sjemenki komorača, ekstrakt artičoke, kvasac sa sadržajem selena.

Aktivne tvari po 2 kapsule dnevno: selen 100 µg (NRV 182%), ekstrakt lista artičoke: 100 mg (cinarin 5 mg), ekstrakt cvijeta kamilice: 134 mg, ekstrakt ploda kineskog gloga: 160 mg, ekstrakt sjemena komorača: 100 mg . NRV: referentna vrijednost dnevnog unosa za odrasle.

Čuvati izvan dohvata djece! Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu! Dodatak prehrani ne zamjenjuje uravnoteženu mješovitu prehranu i zdrav način života.

Možda će vam se svidjeti: