Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

Prirodno smeđa Boja za kosu na bazi kane

Prirodno smeđa Boja za kosu na bazi kane

Prirodna boja za kosu na bazi kane dobiva se iz lišća kane i stoljećima se koristi u raznim dijelovima svijeta. Smeđa nijansa dobiva se od miješanja kane i drugih prirodnih sastojaka koji su sigurni za vašu kosu.

8.89

PDV uključen u cijenu

Nema na zalihi

100% kvalitetnoGM freeEkološki prihvatljivo100% prirodnoOrganski proizvodBiljni proizvodi
SKU: a5e90e3a61ff Kategorije: , Oznake , , , , , , ,
[doBesplatneDostave]

Dobrodošli u svijet prirodne kane i sjajne boje za kosu

Jeste li se ikada zapitali kako obojati kosu na prirodan način bez upotrebe kemikalija? Imamo rješenje za vas! Prirodna smeđa boja za kosu na bazi kane savršen je način da dobijete prekrasnu nijansu smeđe boje na vašoj kosi bez nanošenja štetnih kemikalija.

Kako funkcionira prirodna boja za kosu na bazi kane?

Prirodna boja za kosu na bazi kane dobiva se iz lišća kane i stoljećima se koristi u raznim dijelovima svijeta. Smeđa nijansa dobiva se od miješanja kane i drugih prirodnih sastojaka koji su sigurni za vašu kosu.

Zašto koristiti prirodnu smeđu boju za kosu na bazi kane?

Uz prirodnu boju za kosu na bazi kane, ne samo da ćete dobiti prekrasnu smeđu nijansu, već će vaša kosa dobiti i mnoge druge prednosti. Kana jača vašu kosu i poboljšava njezinu teksturu, a također pomaže u sprečavanju peruti i smanjuje njeno opadanje.

Kako koristiti prirodnu smeđu boju za kosu na bazi kane?

Koristite rukavice i nanesite boju na kosu. Nakon nanošenja, pokrijte kosu kapom i ostavite boju da djeluje prema uputama na pakiranju. Nakon toga, isperite kosu i osušite je. Uživajte u prekrasnoj smeđoj nijansi na prirodan način!

Zašto odabrati našu prirodnu smeđu boju za kosu na bazi kane?

Naša prirodna smeđa boja za kosu na bazi kane formulirana je s pažnjom prema vašoj kosi. Uz prirodne sastojke, ne samo da ćete dobiti prekrasnu nijansu smeđe boje, već će vaša kosa biti zdravija i jača. Obojite kosu na prirodan način i uživajte u njezinoj ljepoti bez štetnih kemikalija.

Vatikina trajna boja za kosu na bazi kane ne sadži amonijak niti ostale štetne kemijske sastojke.Jednostavna je za primjenu i trajno prikriva sijedu kosu.

U pakiranju se nalazi šest vrećica s bojom za kosu koja se razrjeđuje s vodom bez potrebe za primjenom razvijača.

Količina boje koju ćete upotrijebiti ovisi o dužini i gustoći vaše kose. Za srednje dugu kosu preporuča se koristiti dvije vrećice.Kana je prirodno rješenje za bojenje vaše kose koja ujedno omekšava i učvršćuje vašu kosu te doprinosi njenoj vitalnosti.Na području Bliskog istoka, Indije i Europe kana je oduvijek bila prirodan način bojenja kose.Vatikina tamno smeđa boja za kosu na bazi kane sadrži ekstrakt oraha koji pomaže hidratizirati vašu kosu od korijena do vrhova i time sprečava njeno isušivanje.

Pakiranje sadrži 6 vrećica s bojom za kosu, par plastičnih rukavica i četkicu za nanošenje boje.

Možda će vam se svidjeti: