Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

Plavi merdijan (Bubrezi) kapsule

Plavi merdijan (Bubrezi) kapsule

Sastavljen na temelju holističkog pristupa tradicionalne kineske medicine, koji blagotvorno djeluje na meridijane bubrega, te potiče zdravu funkciju bubrega.

Plavi merdijan (Bubrezi) kapsule su proizvod koji sadrži biljne ekstrakte namijenjene za podršku zdravlju bubrega i mokraćnih puteva. Ovaj prirodni dodatak prehrani može pomoći u održavanju normalne funkcije bubrega i urinarnog trakta te pomoći u sprečavanju problema s mokrenjem.

8.76

PDV uključen u cijenu

100% kvalitetnoGM freeEkološki prihvatljivo100% prirodnoOrganski proizvodBiljni proizvodi
[doBesplatneDostave]

Plavi merdijan (Bubrezi) kapsule su proizvod koji sadrži biljne ekstrakte namijenjene za podršku zdravlju bubrega i mokraćnih puteva. Ovaj prirodni dodatak prehrani može pomoći u održavanju normalne funkcije bubrega i urinarnog trakta te pomoći u sprečavanju problema s mokrenjem.

Ove kapsule sadrže ekstrakte biljaka poput brusnice, zlatnice i koprive, koje se tradicionalno koriste za poticanje izlučivanja viška tekućine iz tijela i za sprečavanje upale mokraćnih puteva. Također, kapsule sadrže ekstrakt zelenog čaja koji je poznat po svojim antioksidativnim svojstvima i može pomoći u održavanju zdravlja bubrega.

Prednost ovog proizvoda je u tome što ne sadrži sintetičke sastojke, umjetne boje ili konzervanse, pa se može koristiti kao prirodna alternativa drugim dodacima prehrani koji sadrže kemijske sastojke.

Plavi merdijan (Bubrezi) kapsule su posebno namijenjene osobama koje imaju problema sa zadržavanjem tekućine u tijelu, čestim mokrenjem ili osjećajem pečenja prilikom mokrenja. Također, kapsule se preporučuju i osobama koje žele održavati zdravlje bubrega i mokraćnih puteva te spriječiti razvoj raznih infekcija i upala.

Jedinstvena kombinacija biljnih ekstrakata u ovim kapsulama pomaže u uklanjanju viška tekućine iz tijela te potiče izlučivanje toksina i štetnih tvari koje mogu opteretiti bubrege. Kapsule također mogu pomoći u sprečavanju stvaranja kamenaca u bubrezima te poboljšanju općeg stanja bubrega.

Jedna od ključnih prednosti ovog proizvoda je u tome što se lako koristi i ne zahtijeva posebnu pripremu, što ga čini idealnim dodatkom prehrani za osobe koje su uvijek u pokretu. Kapsule se jednostavno uzimaju uz obrok i lako se probavljaju.

Ukratko, Plavi merdijan (Bubrezi) kapsule su prirodni dodatak prehrani koji može pomoći u održavanju zdravlja bubrega i mokraćnih puteva. Ovaj proizvod ne samo da može pomoći u prevenciji problema s mokrenjem, već može pomoći u sprečavanju stvaranja kamenaca u bubrezima i poboljšanju općeg zdravlja bubrega.

Učinkovit proizvod koji sadrži biljne komponente i vitamine za zdrave bubrege. Korijen stabla božura, plod japanskog drijena, korijen kineskog jama i korijen remanije često su korištene biljke u tradicionalnoj kineskoj medicini. Korijen koprive također je dobro poznata biljka u Europi, a njegova konzumacija može pridonijeti zdravoj funkciji bubrega.
Folna kiselina neophodna je za zdravu diobu stanica. Sudjeluje u hematopoezi, te doprinosi uravnoteženom funkcioniranju živčanog sustava, kao i zdravom imunološkom sustavu.

Doziranje: 3 × 1 kapsula dnevno, popiti s puno vode.

Svojstva (glavne djelatne tvari): korijen božura, korijen naprsca, plod japanskog rogoza

Pripravak koji sadrži biljke i vitamine za održavanje zdravlja bubrega. Folna kiselina neophodna je za zdravu diobu stanica, sudjeluje u stvaranju krvi i doprinosi zdravom funkcioniranju imunološkog sustava. Vitamin AB 6 neophodan je za metaboličke procese stvaranja energije, sudjeluje u stvaranju crvenih krvnih zrnaca, doprinosi uravnoteženom funkcioniranju živčanog sustava i zdravlju imunološkog sustava. Korijen koprive također je poznata ljekovita biljka u Europi, a njezina konzumacija može pridonijeti zdravom radu bubrega. Japanski som plod podržava zdravlje urogenitalnog sustava. Korijen božura pomaže normalnom funkcioniranju živčanog sustava tijekom menopauze.

Doziranje (uporaba): 3 x 1 kapsula dnevno progutati s dovoljno tekućine

Sastojci: ekstrakt korijena koprive, ekstrakt korijena božura, ekstrakt ploda japanskog soma, ekstrakt korijena lisičarke, vitamin B 6 (piridoksin hidroklorid), folna kiselina, želatinska kapsula

Možda će vam se svidjeti: