Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

Ljekovite Istočne gljive + kurkuma kapsule

Ljekovite Istočne gljive + kurkuma kapsule

Ljekovite Istočne gljive + kurkuma kapsule su jedinstveni dodatak prehrani koji će vam pomoći u održavanju dobrog zdravlja. Ove kapsule sadrže pažljivo odabrane istočne gljive koje su poznate po svojim ljekovitim svojstvima, kao i kurkumu koja se tradicionalno koristi u ayurvedskoj medicini.

11.02

PDV uključen u cijenu

100% kvalitetnoGM freeEkološki prihvatljivo100% prirodnoOrganski proizvodBiljni proizvodi
[doBesplatneDostave]

Ljekovite Istočne gljive + kurkuma kapsule za zdraviji život

Ljekovite Istočne gljive + kurkuma kapsule su jedinstveni dodatak prehrani koji će vam pomoći u održavanju dobrog zdravlja. Ove kapsule sadrže pažljivo odabrane istočne gljive koje su poznate po svojim ljekovitim svojstvima, kao i kurkumu koja se tradicionalno koristi u ayurvedskoj medicini.

LJEKOVITE ISTOČNE GLJIVE + KURKUMA, 60 KAPSULA

Najpoznatija gljiva na području Europe, Ganoderma lucidum (Reishi), jača imunološki sustav, potiče cirkulaciju i pomaže u održavanju normalne razine kolesterola. Cink doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa i normalnom funkcioniranju imunološkog sustava. Kurkuma djeluje kao antioksidans za podršku imunološkom sustavu, pomaže u održavanju normalne funkcije jetre i cirkulacije krvi.

Koristi ljekovitih gljiva + kurkuma

Ove kapsule pomažu u jačanju imunološkog sustava, smanjenju upala u tijelu i poboljšanju kognitivnih funkcija. Ljekovite Istočne gljive + kurkuma kapsule također pomažu u održavanju zdrave razine kolesterola u krvi i regulaciji probave. Redovita upotreba ovog proizvoda pomoći će vam da se osjećate energizirano i održavate zdrav način života.

Unikatne značajke i prednosti

Ove kapsule su jedinstvene po svojoj kombinaciji istočnih gljiva i kurkume, što ih čini jednim od najučinkovitijih dodataka prehrani za održavanje dobrog zdravlja. Osim toga, ove kapsule su napravljene od visokokvalitetnih sastojaka koji su sigurni za konzumiranje i bez štetnih tvari.

Ako tražite način da poboljšate svoje zdravlje na prirodan način, Ljekovite Istočne gljive + kurkuma kapsule su savršen dodatak prehrani za vas. Ovaj proizvod nudi širok raspon zdravstvenih prednosti, uključujući jačanje imunološkog sustava, smanjenje upala i poboljšanje kognitivnih funkcija. Neka Ljekovite Istočne gljive + kurkuma kapsule postanu vaš partner u održavanju dobrog zdravlja.

Da li je ovaj proizvod za vas?

Ako ste zabrinuti zbog sigurnosti ili učinkovitosti ovog proizvoda, možete biti sigurni da su Ljekovite Istočne gljive + kurkuma kapsule napravljene od visokokvalitetnih sastojaka koji su sigurni za konzumiranje. Osim toga, ovaj proizvod ima pozitivne recenzije od strane korisnika koji su već iskusili njegove prednosti.

Ove ljekovite Istočne gljive i kurkuma kapsule savršene su za one koji traže prirodan način za održavanje svog zdravlja. Gljive se koriste u istočnoj medicini tisućama godina, a kurkuma je poznata po svojim protuupalnim svojstvima. Kombinacija ove dvije biljke u kapsulama daje vam nevjerojatne prednosti.

Ove kapsule su bogate vitaminima, mineralima i antioksidansima koji mogu pomoći u jačanju vašeg imunološkog sustava. One mogu pomoći u smanjenju upale i poboljšanju probave, kao i pomoći u smanjenju stresa i poboljšanju kognitivnih funkcija.

Jedna od jedinstvenih karakteristika ovih kapsula je što su napravljene s Istočnim gljivama, koje su poznate po svojim svojstvima poticanja imunološkog sustava. Gljive poput reishi, shiitake i cordyceps mogu pomoći u poboljšanju kvalitete sna, povećanju energije i smanjenju umora.

Kurkuma je poznata po svojim protuupalnim svojstvima, a dodana u ove kapsule može pomoći u smanjenju upale u tijelu i potencijalno smanjiti rizik od razvoja kroničnih bolesti. Kurkumin, aktivni sastojak kurkume, može također pomoći u poboljšanju raspoloženja i kognitivnih funkcija.

Ove kapsule su napravljene od prirodnih sastojaka i ne sadrže umjetne konzervanse, aditive ili boje. Svakodnevnom konzumacijom ovih kapsula, možete održavati svoje zdravlje i osjećati se bolje na prirodan način.

Ne čekajte da se suočite sa zdravstvenim problemima, počnite brinuti o sebi i svojem zdravlju već danas. Odaberite ljekovite Istočne gljive i kurkuma kapsule i dajte svom tijelu najbolje što priroda može ponuditi.

NAPOMENA ZA VEGETARIJANCE I VEGANE

Ovaj proizvod sadrži goveđu želatinu u svom ovitku - kapsuli. Kapsulu možete odvojiti, isipati sadržaj iz nje te popiti s malo vode.

Sadržaj kapsule je čist prirodni proizvod.

Možda će vam se svidjeti: