Kapsule za ravnotežu štitnjače

Kapsule za ravnotežu štitnjače su prirodni dodatak ishrani koji vam mogu pomoći da održite zdravlje štitnjače na prirodan način. Nudimo vam kapsule koje su jednostavne za upotrebu, sigurne i učinkovite.

12.87

100% kvalitetnoGM freeEkološki prihvatljivo100% prirodnoOrganski proizvodBiljni proizvodi
Ostvarite BESPLATNU DOSTAVU kupovinom robe u minimalnom iznosu od 40,00 €

Zašto odabrati Kapsule za ravnotežu štitnjače?

Štitnjača je važan organ u tijelu koji igra ključnu ulogu u regulisanju metabolizma, rasta i razvoja. Problemi sa štitnjačom mogu dovesti do različitih zdravstvenih problema, uključujući umor, povećanje ili smanjenje težine, depresiju i probleme sa kožom i kosem. Kapsule za ravnotežu štitnjače su prirodni dodatak ishrani koji vam mogu pomoći da održite zdravlje štitnjače na prirodan način. Nudimo vam kapsule koje su jednostavne za upotrebu, sigurne i učinkovite.

Sastav proizvoda:

 • ekstrakt indijske koprive,
 • kudzu ekstrakt,
 • ekstrakt gorke naranče,
 • željezov fumarat,
 • ekstrakt smeđe alge,
 • ekstrakt anđelike,
 • selen,
 • riboflavin,
 • kalijev jodid.

Doziranje: Uzmite 2 kapsule dnevno uz dovoljne količine vode.

Kapsule za ravnotežu štitnjače - prirodni dodatak za održavanje zdravlja štitnjače

Šta su Kapsule za ravnotežu štitnjače?

Kapsule za ravnotežu štitnjače su prirodni dodatak ishrani koji sadrže kelp, L-tirozin i druge biljne ekstrakte. Kelp je morska alga koja je bogata jodom, mineralom koji je neophodan za zdravu funkciju štitnjače. L-tirozin je aminokiselina koja igra važnu ulogu u sintezi hormona štitnjače. Biljni ekstrakti, poput ashwagandhe i kurkume, imaju antioksidativna svojstva i pomažu u održavanju zdravlja štitnjače.

Kako Kapsule za ravnotežu štitnjače djeluju?

Kapsule za ravnotežu štitnjače djeluju tako što pomažu u održavanju zdrave funkcije štitnjače. Jod u kelpu pomaže u sintezi hormona štitnjače, dok L-tirozin pomaže u proizvodnji hormona štitnjače. Antioksidativna svojstva biljnih ekstrakata pomažu u sprečavanju oštećenja ćelija štitnjače uzrokovanih slobodnim radikalima.

Koje su prednosti Kapsula za ravnotežu štitnjače?

Kapsule za ravnotežu štitnjače imaju mnoge prednosti za zdravlje, uključujući:

 • Poboljšanje funkcije štitnjače
 • utječe na zdravlje kože i kose
 • Sprečavanje umora i depresije

Kako se koriste Kapsule za ravnotežu štitnače?

Kapsule za ravnotežu štitnjače se koriste jednostavno i brzo. Preporučena doza je jedna kapsula dnevno sa hranom. Kapsule treba progutati sa dovoljno vode. Preporučujemo da se pridržavate preporučene doze i ne prekoračujete preporučenu dnevnu dozu.

Zašto odabrati naše Kapsule za ravnotežu štitnjače?

Naše Kapsule za ravnotežu štitnjače su napravljene od najkvalitetnijih sastojaka koji su pažljivo odabrani kako bi se postigao najbolji efekat. Nudimo vam kapsule koje su jednostavne za upotrebu, sigurne i učinkovite. Naš proizvod ne sadrži aditive, konzervanse ni gluten i idealan je za sve koji žele poboljšati zdravlje štitnjače na prirodan način.

Dodatne informacije

Kapsule za ravnotežu štitnjače su prirodni dodatak ishrani koji vam mogu pomoći da održite zdravlje štitnjače na prirodan način. Naše kapsule su napravljene od najkvalitetnijih sastojaka i sigurne su za upotrebu. Kupite naše Kapsule za ravnotežu štitnjače danas i poboljšajte zdravlje svoje štitnjače na prirodan način!

Indijska kopriva ubrzava metabolizam masti dovodeći do gubitka kilograma.

Ekstrakt smeđe alge i ekstrakt gorke naranče također pomažu mršavljenju.

Kudzu ekstrakt pomaže ublažiti neugodne simptome u menopauzi kao što su navale vrućine (valunzi), znojenje, nemir i razdražljivost.

Anđelika pomaže podržavaju imunološkog sustava te urogenitalnog sustava žena.

Selen doprinosi normalnom funkcioniranju štitne žlijezde.Jod pridonosi normalnoj proizvodnji hormona štitnjače.

Riboflavin pomaže u održavanju normalnog stanja sluznica, metabolizmu željeza te pomaže kod kroničnog umora.

Željezo sudjeluje u transportu kisika u tijelu, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, normalnom mentalnom funkcioniranju, održava normalne formacije crvenih krvni zrnaca i hemoglobina.

O štitnjači

Štitnjača je žlijezda koja izgleda poput leptira smještenog sprijeda, u donjoj polovici vrata, ispod grkljana, a ispred dušnika. Građena je od dva režnja koji su međusobno spojeni središnjim suženim dijelom. Svoje hormone tiroksin (T4) i trijodtironin (T3) izlučuje u krv. Radom štitnjače u fiziološkim okolnostima upravljaju hipotalamus i hipofiza. U nadzoru rada štitnjače najvažnija je hipofiza koja s pomoću tireotropina (TSH) potiče štitnjaču na stvaranje hormona, ali i na rast što može dovesti do povećanja štitnjače, odnosno gušavosti.Hormoni štitnjače utječu na funkciju svih organa.

Bez njih nema normalnog razvoja ni rada središnjeg živčanog sustava. Važni su za održavanje tjelesne temperature i održavanje normalne aktivnosti centra za disanje, kontrolu potrošnje energije i potrošnje kisika. Na srce djeluju tako da dovode do povećanja kontraktilnosti srčanog mišića i ubrzanja rada srca, a također pojačavaju pokretljivost crijeva, utječu na pregradnju kosti, homeostazu šećera i masnoća u krvi.

Hipotireoza je stanje smanjenog stvaranja, izlučivanja i djelovanja hormona štitnjače. Najčešći uzrok hipotireoze je kronična autoimuna upala štitnjače (Hashimotov tireoiditis) koja nastaje zbog poremećaja imunološkog sustava uz genetsku predispoziciju.

S obzirom na to da hormoni štitnjače utječu na sve stanice u tijelu, prisutni su simptomi i znakovi iz različitih organa i organskih sustava: koža je suha, nokti zadebljali i lomljivi, kosa je tanka i prorjeđuje se. S napredovanjem bolesti lice postaje podbuhlo, javlja se otok kapaka, zadebljanje jezika, glas postaje dubok, govor usporen. Javlja se kroničan umor i iscrpljenost, poremećaji živčanog sustava, poremećaji pamćenja i raspoloženja, depresija te mišićna slabost, bolovi u mišićima i zglobovima, zatvor te debljanje.

Možda će vam se svidjeti: