Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

Ginseng s matičnom mliječi, 10 x 10ml

Ginseng s matičnom mliječi, 10 x 10ml

Ginseng s matičnom mliječi je jedan od najboljih prirodnih dodataka prehrani na tržištu, koji će vam pružiti sve potrebne hranjive tvari kako biste održali zdravlje i vitalnost.

10.89

PDV uključen u cijenu

100% kvalitetnoGM freeEkološki prihvatljivo100% prirodnoOrganski proizvodBiljni proizvodi
[doBesplatneDostave]

Ginseng s matičnom mliječi: Prirodan dodatak prehrani za održavanje zdravlja i vitalnosti

Ginseng s matičnom mliječi je jedan od najboljih prirodnih dodataka prehrani na tržištu, koji će vam pružiti sve potrebne hranjive tvari kako biste održali zdravlje i vitalnost. Ovaj proizvod je jedinstven po svom sastavu i idealan je za sve one koji žele poboljšati svoje zdravlje na prirodan način.

Sastav:

 • ekstrakt korijena ginsenga,
 • matična mliječ,
 • med,
 • voda,
 • sorbična kiselina,
 • benzojeva kiselina.

Dnevna doza: 1 ampula dnevno prije obroka.

Što je Ginseng s matičnom mliječi?

Ginseng s matičnom mliječi je prirodni dodatak prehrani koji sadrži kombinaciju najboljih sastojaka prirode. Glavni sastojak ovog proizvoda je korejski ginseng, biljka koja je poznata po svojim ljekovitim svojstvima već stoljećima. Korejski ginseng se tradicionalno koristi za povećanje energije, poboljšanje koncentracije i jačanje imuniteta.

Matična mliječ je drugi ključni sastojak Ginsenga s matičnom mliječi. Matična mliječ je superhrana koju proizvode pčele i koja sadrži sve hranjive tvari koje su potrebne za rast i razvoj pčela kraljica. Matična mliječ je izuzetno bogata vitaminima, mineralima i proteinima te ima mnoge zdravstvene prednosti za ljude. Ona se koristi za poboljšanje funkcije mozga, smanjenje stresa i jačanje imuniteta.

Kako Ginseng s matičnom mliječi može poboljšati vaše zdravlje?

Ginseng s matičnom mliječi ima mnoge zdravstvene prednosti. Korejski ginseng poboljšava cirkulaciju krvi, smanjuje stres i anksioznost, poboljšava kognitivne funkcije i povećava energiju. Matična mliječ jača imunitet, smanjuje upale, potiče rast i obnovu stanica te poboljšava funkciju mozga i srca.

Osim toga, Ginseng s matičnom mliječi je izvrstan dodatak prehrani za sportaše i osobe koje žele poboljšati svoju tjelesnu kondiciju. Ginseng povećava izdržljivost, povećava kapacitet pluća i poboljšava regeneraciju mišića nakon vježbanja.

Zašto odabrati Ginseng s matičnom mliječi?

Jedinstvenost Ginsenga s matičnom mliječi leži u kvaliteti i količini sastojaka koji se nalaze u ovom proizvodu. Svi sastojci su pažljivo odabrani i obrađeni na način koji omogućuje očuvanje svih hranjivih tvari. Proizvod je proizveden u skladu s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti, što ga čini idealnim izborom za sve one koji žele poboljšati svoje zdravlje na prirodan i siguran način.

Osim toga, Ginseng s matičnom mliječi je vrlo jednostavan za uporabu. Dovoljno je uzeti jednu kapsulu dnevno, najbolje uz obrok, kako biste osigurali optimalnu dozu hranjivih tvari. Kapsule su veganske, bez dodanih umjetnih bojila i konzervansa, što ih čini prikladnima za sve osobe koje imaju specifične prehrambene zahtjeve.

Ako tražite prirodan dodatak prehrani koji će vam pomoći u održavanju zdravlja i vitalnosti, ne tražite dalje od Ginsenga s matičnom mliječi. Ovaj proizvod je jedinstven po svom sastavu i pružit će vam sve hranjive tvari koje su vam potrebne za održavanje zdravog i aktivnog života. Poboljšajte svoje zdravlje danas i isprobajte Ginseng s matičnom mliječi!

Jedinstvenost Ginsenga s matičnom mliječi leži u kvaliteti i količini sastojaka koji se nalaze u ovom proizvodu. Svi sastojci su pažljivo odabrani i obrađeni na način koji omogućuje očuvanje svih hranjivih tvari. Proizvod je proizveden u skladu s najvišim standardima kvalitete i sigurnosti, što ga čini idealnim izborom za sve one koji žele poboljšati svoje zdravlje na prirodan i siguran način.

Osim toga, Ginseng s matičnom mliječi je vrlo jednostavan za uporabu. Dovoljno je uzeti jednu kapsulu dnevno, najbolje uz obrok, kako biste osigurali optimalnu dozu hranjivih tvari. Kapsule su veganske, bez dodanih umjetnih bojila i konzervansa, što ih čini prikladnima za sve osobe koje imaju specifične prehrambene zahtjeve.

Ginseng - biljka koja donosi zdravlje i vitalnost

Ginseng, poznat kao i žen šen, biljka je porijeklom iz Istočne Azije, Sibira i Sjeverne Koreje. Koristi se već preko 5000 godina u ljudskoj prehrani i kao biljka za tretiranje mnogobrojnih tegoba. Naziva se još i "korijenom života" jer ga smatraju vrlo korisnim u usporavanju procesa starenja i očuvanja životne snage i vitalnosti. Tisućama godina njegovo je korištenje bilo rezervirano za članove kineske kraljevske obitelji, dok su ga obični smrtnici mogli samo skupljati.

Od tvari koje ginseng sadrži najpoznatije su ginsenozidi, peptidi, glikozidi i minerali u tragovima; šećeri: saharoza, glukoza, galaktoza, tamnoza i arabimoza; panocen, slatko-gorki D-glikozid, saponin, aminokiseline, vitamini C, B1 i B2, mirisno eterično ulje. Aktivni sastojci korijena ginsenga imaju niz povoljnih učinaka na organizam - od stimulacije imunološkog sustava do snižavanja razine šećera i lošeg kolesterola.

Kako Ginseng djeluje na organizam?

Ginseng obnavlja energiju tijela, smanjuje rizik od karcinoma, pomaže kod menstrualnih tegoba, smanjuje gojaznost, djelotvoran je kod probavnih poremećaja, astme, artritisa, jača imunitet, djeluje smirujuće kod mentalne rastresenosti, regulira razinu šećera u krvi, smanjuje povišeni kolesterol, regulira krvni tlak, usporava proces starenja, daje snagu i povećava fizičku i mentalnu izdržljivost.

Osobe s visokim krvnim tlakom i bolestima srca prije upotrebe ginsenga trebaju se posavjetovati sa svojim liječnikom, niske doze povisuju, a visoke doze snižavaju krvni tlak.

Matična mliječ - superhrana koja čuva zdravlje

Matična mliječ sadrži veliki broj prirodnih korisnih i ljekovitih sastojaka kao što su antioksidansi, enzimi, acetiholin – neurotransmiter, vitamini B kompleksa, gama-globulini, deset-hidroksidecenska kiselina, želatin kolagena, aksorbinske kiseline, omega masne kiseline, pantotenska kiselina, prirodni hormoni, sastojci koji djeluju slično kao inzulin.

Korisni učinci matične mliječi

Pozitivno djelovanje matične mliječi uključuje:

 • blagotvorno djelovanje na kožu protiv mnogih poremećaja na koži
 • antibakterijsko i antivirusno djelovanje
 • snažno antioksidativno djelovanje
 • povećanje broja eritrocita u krvi i samim tim popravlja krvnu sliku
 • povoljno djelovanje na plodnost muškaraca i žena
 • djelovanje protiv reumatoidnog artritisa
 • pozitivno djelovanje kod šećerne bolesti
 • jačanje imuniteta
 • popravljanje raspoloženja i smanjivanje uznemirenosti i nervoze
 • primjena kod raznih poremećaja živčanog sustava (multipla skleroza i Parkinsonova bolest)
 • reguliranje krvnog tlaka
 • smanjivanje razine lošeg kolesterola i triglicerida i sprečavanje arteroskleroze
 • antikancerogeno djelovanje
 • stimuliranje rasta i razvoja djece
 • usporenje starenja stanica i organizma i na taj način produžavanje životnog vijeka

Ginseng s matičnom mliječi - savršen spoj zdravlja i vitalnosti

Kombinacija ginsenga i matične mliječi predstavlja savršen spoj zdravlja i vitalnosti. Ginseng djeluje na organizam kao snažan antioksidans koji poboljšava opću funkciju tijela, dok matična mliječ djeluje na imunološki sustav, povećava energiju i smanjuje učestalost prehlada i infekcija.

Ginseng s matičnom mliječi je proizvod visoke kvalitete koji je proizveden u skladu s najvišim standardima. Svi sastojci su pažljivo odabrani i obrađeni kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost. Ginseng s matičnom mliječi pomaže u održavanju zdravlja, poboljšava fizičku i mentalnu izdržljivost te smanjuje umor i stres.

Možda će vam se svidjeti: