Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

Ginseng + Multivitamin kapsule

Ginseng + Multivitamin kapsule

Ginseng + Multivitamin kapsule su inovativni proizvod koji kombinira prednosti ginsenga i multivitamina u jednom pakiranju. Ova jedinstvena formula pruža sveobuhvatnu podršku zdravlju i vitalnosti organizma.

8.28

PDV uključen u cijenu

Nema na zalihi

100% kvalitetno GM free Ekološki prihvatljivo 100% prirodno Organski proizvod Biljni proizvodi

Ginseng + Multivitamin kapsule - savršena kombinacija za održavanje zdravlja

Ginseng + Multivitamin kapsule su inovativni proizvod koji kombinira prednosti ginsenga i multivitamina u jednom pakiranju. Ova jedinstvena formula pruža sveobuhvatnu podršku zdravlju i vitalnosti organizma.

Glavni sastojci:

 • biotin,
 • folna kiselina,
 • korijen ginsenga,
 • sumporne aminokiseline (metionin, cistin),
 • vitamin B6, B1,
 • vitamin C,
 • želatina.

Način upotrebe: 1 kapsula dnevno uz 3 dcl vode.

Kako Ginseng + Multivitamin kapsule djeluju na organizam?

Ginseng + Multivitamin kapsule su jedinstvena kombinacija sastojaka koji djeluju sinergijski na organizam. Ginseng je poznat kao adaptogen koji pomaže u jačanju imunološkog sustava, povećava fizičku i mentalnu izdržljivost te smanjuje umor i stres. Multivitamini su ključni za optimalno zdravlje organizma, jer pomažu u održavanju ravnoteže nutrijenata u tijelu i podržavaju različite biološke procese.

Kakve su prednosti Ginseng + Multivitamin kapsula?

Ginseng + Multivitamin kapsule su idealan izbor za sve one koji žele održavati optimalno zdravlje organizma. Ova formula pruža brojne prednosti:

 • Jačanje imunološkog sustava
 • Povećanje fizičke i mentalne izdržljivosti
 • Smanjenje umora i stresa
 • Održavanje ravnoteže nutrijenata u tijelu
 • Poboljšanje raspoloženja i koncentracije
 • Prevencija raznih bolesti i poremećaja
 • Poboljšanje općeg zdravlja organizma

Za koga su namijenjene Ginseng + Multivitamin kapsule?

Ginseng + Multivitamin kapsule su namijenjene svima koji žele održati optimalno zdravlje organizma. Posebno su pogodne za osobe koje su izložene povećanom stresu, umoru ili često obolijevaju od prehlada ili drugih infekcija. Također, ove kapsule su idealne za osobe koje se ne hrane dovoljno uravnoteženo ili koje ne unose dovoljno nutrijenata iz hrane.

Kako uzimati Ginseng + Multivitamin kapsule?

Preporučena doza Ginseng + Multivitamin kapsula je jedna kapsula dnevno, najbolje uz obrok. Preporučuje se redovita primjena kako bi se postigli optimalni rezultati. Osobe koje uzimaju lijekove ili imaju zdravstvene probleme trebaju se prije uzimanja Ginseng + Multivitamin kapsula posavjetovati sa svojim liječnikom.

Kako kupiti Ginseng + Multivitamin kapsule?

Ginseng + Multivitamin kapsule možete kupiti u ljekarnama ili specijaliziranim prodavaonicama zdrave hrane. Također, možete ih naručiti putem našeg web shopa.

Dodatne informacije

Ginseng + Multivitamin kapsule su inovativni proizvod koji kombinira prednosti ginsenga i multivitamina u jednom pakiranju. Ova jedinstvena formula pruža sveobuhvatnu podršku zdravlju i vitalnosti organizma. Redovita primjena Ginseng + Multivitamin kapsula pomaže u jačanju imunološkog sustava, povećava fizičku i mentalnu izdržljivost te smanjuje umor i stres. Ovaj proizvod je idealan izbor za sve one koji žele održavati optimalno zdravlje organizma i poboljšati svoju kvalitetu života. Naručite Ginseng + Multivitamin kapsule već danas i osigurajte si sve prednosti koje ovaj inovativni proizvod pruža!

1 kapsula dnevno može održati mentalno i fizičko stanje organizma te doprinijeti značajnoj količini preporučenog dnevnog unosa vitamina. Biotin ili vitamin B7 uključen je u normalni metabolizam makronutrijenata te vodi k stvaranju energije iz hrane. Folna kiselina igra važnu ulogu u diobi stanica i sudjeluje u formiranju krvi. Kapsule sadrže sumporne aminokiseline (metionin, cistin) izgrađene od proteina koji su bitne komponente za izgradnju kvalitetnih stanica i tkiva. Vitamin B6 uključen je u metabolizam proteina i glikogena, pridonosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i održavanju normalne razine homocisteina u krvi.

Na taj način doprinosi zdravom radu srca i uravnoteženom radu živčanog sustava. Vitamin B1 sudjeluje u metaboličkim procesima potrebnim za normalno funkcioniranje živčanog sustava te također doprinosi pravilnom funkcioniranju srca. Tijelo ne može proizvesti dovoljnu količinu vitamina C pa je neophodno da se konzumiraju dovoljne količine istog jer igra važnu ulogu u imunološkom sustavu, potreban je za normalno funkcioniranje živčanog sustava, povećava apsorpciju željeza u prehrani, pomaže u održavanju normalnog stanja krvnih žila.Korijen ginsenga doprinosi mentalnim i fizičkim sposobnostima, podržava prirodnu obranu tijela, antioksidans je za zaštitu stanica od štetnih slobodnih radikala. Pomaže u ublažavanju umora i stresa, potiče rad mozga, pamćenje, mentalne i fizičke aktivnosti i vitalnost.

Možda će vam se svidjeti: