Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

Elagin Forte 400 mg x 60 kaps.

23.76

PDV uključen u cijenu

Nema na zalihi

100% kvalitetnoGM freeEkološki prihvatljivo100% prirodnoOrganski proizvodBiljni proizvodi
[doBesplatneDostave]

Elagin Forte 400 mg - vaša prirodna podrška za jačanje imunološkog sustava

Elagin Forte 400 mg je prirodni dodatak prehrani koji može pružiti brojne zdravstvene koristi za vaše tijelo. Ovaj proizvod je bogat elaginskom kiselinom, koja ima snažna antioksidativna svojstva i može pomoći u jačanju vašeg imunološkog sustava.

Što je Elagin Forte 400 mg?

Elagin Forte 400 mg je prirodni dodatak prehrani koji sadrži ekstrakt sjemenki grožđa. Ekstrakt sjemenki grožđa bogat je elaginskom kiselinom, koja je snažan antioksidans i može pomoći u borbi protiv štetnih slobodnih radikala u vašem tijelu.

Zašto je ovaj proizvod važan za vaše zdravlje?

Elagin Forte 400 mg može pružiti brojne zdravstvene koristi za vaše tijelo. Elaginska kiselina ima snažna antioksidativna svojstva, što znači da može pomoći u zaštiti vašeg tijela od štetnih slobodnih radikala koji mogu uzrokovati oštećenja stanica i bolesti. Također može pomoći u jačanju vašeg imunološkog sustava i povećanju otpornosti tijela na bolesti.

Kako uzimati Elagin Forte 400 mg?

Elagin Forte 400 mg dolazi u obliku kapsula koje se lako gutaju. Preporučena doza ovog proizvoda je jedna kapsula dnevno uz obrok. Prije početka uzimanja ovog proizvoda, savjetujemo vam da se posavjetujete sa stručnjakom za prehranu ili ljekarnikom kako biste bili sigurni da ovaj proizvod odgovara vašim individualnim potrebama.

Zašto odabrati Elagin Forte 400 mg?

Elagin Forte 400 mg je prirodni dodatak prehrani koji sadrži visoku koncentraciju elaginske kiseline, snažnog antioksidansa koji ima brojne zdravstvene koristi za vaše tijelo. Ovaj proizvod je proizveden prema najvišim standardima kvalitete i ne sadrži štetne aditive ni konzervanse.

Ako tražite prirodni dodatak prehrani koji će vam pomoći u jačanju vašeg imunološkog sustava i zaštiti vašeg tijela od štetnih slobodnih radikala, Elagin Forte 400 mg je idealan izbor za vas. Osim toga, ovaj proizvod može pomoći u poboljšanju vašeg zdravlja i vitalnosti na prirodan i učinkovit način.

Zaključak

Elagin Forte 400 mg je prirodni dodatak prehrani koji može pružiti brojne zdravstvene koristi za vaše tijelo. Elaginska kiselina ima snažna antioksidativna svojstva i može pomoći u jačanju vašeg imunološkog sustava i zaštiti vašeg tijela od štetnih slobodnih radikala.

Ako želite poboljšati svoje zdravlje na prirodan i učinkovit način, razmislite o dodavanju Elagin Forte 400 mg u svoju svakodnevnu rutinu. Ovaj proizvod je proizveden prema najvišim standardima kvalitete i ne sadrži štetne aditive ni konzervanse, što ga čini idealnim izborom za sve one koji žele prirodnu alternativu sintetičkim lijekovima.

Ne oklijevajte i isprobajte Elagin Forte 400 mg danas kako biste poboljšali svoje zdravlje na prirodan i učinkovit način.

Dodatne informacije

VEGETABILNIH KAPSULAELAGIN FORTE ekstrakt cijelog ploda nara

Jedna kapsula Elagina Forte ekvivalent je za 600ml soka nara.Nar je još u drevna doba bio slavljen kao hrana bogova i eliksir mladosti. Izgleda da je ta reputacija opravdana jer je znanstvena studija nedavno provedena u Švicarskoj utvrdila da nar sadrži molekuluurolithin A  odgovornu za usporavanje procesa starenja. Drugo istraživanje 1 koje se temelji na 12 godinapraćenja uzorka populacije od 807 muškaraca i žena utvrdilo je da dnevna konzumacija od 650 mg polifenola smanjuje rizik od nastanka kroničnih bolesti i produljuje životni vijek. Preporučena dnevna doza (2 kapsule) Elagina Forte sadrži 560 mg polifenola i jednaka je djelovanju 600 ml svježeg soka nara. U djelovanju nadmašuje sok jer sadrži polifenole iz kore, pulpe i sjemenki kao i bioaktivne tvari kojih u soku nema.

OPORAVAK SNAGE I SMANJENJE BOLOVA U MIŠIĆIMA NAKON FIZIČKOG NAPORA

Nar povećava proizvodnju energije, učinkovitije iskorištavanje kisika, bolji protok krvi, smanjuje mišićnu bol nakon fizičkog napora i skraćuje vrijeme oporavka od iscrpljenosti.7,8

DJELOVANJE NARA NA ATEROSKLEROZU, KRVNI TLAK I LDL KOLESTEROL

U studiji2 koja je trajala 1 godinu istraživani su učinci soka nara koji sadrži elagitanine i antocijanine na pacijenate sa suženjem (stenozom) karotidnih arterija u segmentu napredovanja karotidnih lezija, promjena oksidativnog stresa i krvnog tlaka. U kontrolnoj skupini koja nije konzumirala nar debljina stjenke karotidne arterije povećana je za 9%, dok je u skupini koja je uzimala nar došlo do značajnog smanjenja debljine stijenke do 30%, serumska oksidacija LDL kolesterola smanjena je za 90%, a paralelno je sistolički tlak smanjen za 12%.

ANTIDIJABETIČKO DJELOVANJE NARA

Studija objavljena u časopisu Nutrition Research prva je u kojoj su klinički izmjerene zdravstvene dobrobiti nara za pacijente s dijagnosticiranim dijabetesom II. Zaključak studije: "Ova studija daje poticaj pacijentima s dijabetesom tipa 2 u konzumiranju nara kao pomoći u kontroli razine šećera u krvi."Nar smanjuje osjećaj gladi. Svakodnevna konzumacija nara može regulirati oslobađanje hormona gladi i smanjiti apetit, a istovremeno potaći stvaranje osjećaja sitosti.

U svrhu istraživanja, znanstvenici su proizveli suplement nara. U istraživanju je sudjelovalo 29 osoba, a znanstvenici su ih podijelili u 2 grupe. Jedna grupa je svakodnevno uzimala suplement šipka koji je proizveden od kore i sjemena šipka. Nakon 3 tjedna, grupa koja je uzimalasuplemente, je u prosjeku jela čak 22% manje u odnosu na sudionike koji nisu uzimali suplemente.

Suplement nara je kod 12% sudionika smanjio osjećaj gladi, kod 21% njih je smanjio želju za hranom, njih 16% su se znatno prije osjećali sitima, a 15% sudionika je izjavilo da se osjeća zadovoljnije.Nar sadrži tri najvažnija estrogena - estradiol, estron i estriol.

Tu se krije njegov potencijal prirodnog hormonskog nadomjestka i pomoći u smanjivanja tegoba menopauze. Jedan kg nara sadrži 17 mg estrona6 što je najviše zabilježena razina u cijelom biljnom svijetu. Nar djeluje selektivno u moduliranju estrogenskih receptora koji su korisni organizmu i smanjuje aktivnosti receptora za koje je poznato da su povezani s estrogen ovisnim karcinomima. Najbolji učinci postižu se kad se uz nar uzima vitamin C.

KLINIČKO ISPITIVANJE DJELOVANJA NARA NA STOPU UDVOSTRUČAVANJA PSA KOD MUŠKARACA SA RAKOM PROSTATE
Studija o djelovanju punikalagina na stopu rasta PSA kod muškaraca s rakom prostate čiji je PSA bio povišen nakon primarne terapije. Vrijeme udvostručavanja PSA značajno je produljeno od početnih 15 mjeseci na početku studije5 na 54 mjeseci nakon tretmana (P <0,001).

NAR KAO POMOĆ U LIJEČENJU RAKA

Studija navodi da konzumiranje nara dokazano smanjuje rizik od nastanka raka te stoga ima važnu ulogu u njegovoj prevenciji. Zaključak studije je da uključivanje nara u prehranu pomaže u zdravom životu i štiti od nastanka raka, te da bi nar mogao djelovati i kao učinkovito kemoterapeutsko sredstvo bez toksičnih nuspojava.

Svakodnevno konzumijranje nara svako je odličan izbor jer nar: djeluje antibakterijski, posebno je koristan protiv Escherichie coli i Candide albicans suzbija depresiju, a prema rezultatima istraživanja Sveučilišta u Edinburgu, povećava seksualnu želju, poboljšava erektilnu funkciju, podiže kvalitetu spermija i pozitivno utječe i na žensko reproduktivno zdravlje. blokira enzime koji uništavaju zglobove kod osoba koje boluju od osteoartritisa smanjuje rizik od nastanka krvnih ugrušaka i ateroskleroze vaća elastičnost koži i volumen kosi Elagin Forte 60x400 mg proizveden je u skladu sa standardima ISO 22000 (HACCP, Sustav upravljanja sigurnoscu hrane) i GMP (Standard dobre proizvođačke prakse). Vegetabilne kapsule sadrže samo aktivnu supstancu 400 mg ekstrakta ploda nara BEZ punila, konzervansa, dodanog šećera, GMO-a i umjetnih bojila. LITERATURA:1.     R. Zamora-Ros, M. Rabassa, A. Cherubini, M. Urpi-Sarda, S. Bandinelli, L. Ferrucci, C. Andres-Lacueva.

Možda će vam se svidjeti: