Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

Ekstrakt astragala + cink + C vitamin kapsule

Ekstrakt astragala + cink + C vitamin kapsule

Ekstrakt astragala + cink + C vitamin kapsule su idealna kombinacija dodataka prehrani za jačanje imuniteta. Ove kapsule su puna korisnih sastojaka koji pomažu u održavanju zdravlja općenito. Ako želite povećati svoj imunitet, poboljšati zdravlje kože i kose, i poboljšati svoje cjelokupno zdravlje, onda je ovo pravi proizvod za vas.

6.00

PDV uključen u cijenu

Nema na zalihi

100% kvalitetnoGM freeEkološki prihvatljivo100% prirodnoOrganski proizvodBiljni proizvodi
[doBesplatneDostave]

Ekstrakt astragala sastav: ekstrakt korijena astragala, vitamin C (akskorbinska kiselina), želatina, cinkov sulfat monohidrat.

Doziranje : 1 kapsula dnevno s tekućinom.

Astragal (lat. Astragalus membranaceus) višegodišnja je biljka porijeklom iz sjeverne i istočne Kine, Mongolije i Koreje.Upotrebljavana je u kineskoj tradicionalnoj medicini tisućama godina često u kombinaciji s drugim biljkama, primarno za jačanje imuniteta, ali i kao tonik za podizanje raspoloženja i povećanje snage kod kroničnog umora i nedostatka energije. Posjeduje antibakterijska, protuupalna i diuretička svojstva. Pomaže organizmu da se odupre virusnim infekcijama povećavajući proizvodnju interferona, imunog faktora koji sprečava razmnožavanje virusa.

Primarna medicinska primjena astragala:

 • prirodni rudnik minerala, osobito selena
 • imunostimulatorantikancerogeno djelovanje
 • smanjuje sporedne učinke terapijskog zračenja i kemoterapije te ubrzava oporavak od istih djelujući kao adaptogen (nespecifičan otpor stresu)
 • podiže energetsku razinu ljudskog organizma – kod kroničnog umora i malaskalosti
 • unapređuje mentalne funkcije
 • regulira razinu šećera u krvi
 • ubrzava zarastanje rana
 • poboljšava rad srca i kardiovaskularnog sustava
 • koristi se u tretiranju svih najtežih oboljenja.

Ekstrakt astragala + cink + C vitamin kapsule - Jača vaš imunitet i poboljšava zdravlje općenito

Ekstrakt astragala + cink + C vitamin kapsule su idealna kombinacija dodataka prehrani za jačanje imuniteta. Ove kapsule su puna korisnih sastojaka koji pomažu u održavanju zdravlja općenito. Ako želite povećati svoj imunitet, poboljšati zdravlje kože i kose, i poboljšati svoje cjelokupno zdravlje, onda je ovo pravi proizvod za vas.

Kako djeluje Ekstrakt astragala + cink + C vitamin kapsule?

Ekstrakt astragala je biljka koja se koristi u tradicionalnoj kineskoj medicini već stoljećima. Ekstrakt astragala se koristi za jačanje imunološkog sustava, smanjenje upale i poboljšanje općeg zdravlja organizma. Cink je mineral koji je također važan za jačanje imuniteta i zdravlja kože. C vitamin je jedan od najvažnijih vitamina za održavanje zdravlja imunološkog sustava, kože i kose.

Kombinacija ova tri sastojka je idealna za jačanje imuniteta i poboljšanje zdravlja općenito. Kapsule Ekstrakt astragala + cink + C vitamin su savršen dodatak prehrani za sve koji žele povećati svoj imunitet i poboljšati cjelokupno zdravlje.

Koje su prednosti Ekstrakt astragala + cink + C vitamin kapsula?

Prednosti kapsula Ekstrakt astragala + cink + C vitamin su mnoge. Ovdje je samo nekoliko:

 • Jača imunitet
 • Poboljšava zdravlje kože i kose
 • Pomaže u borbi protiv upale
 • Poboljšava cjelokupno zdravlje organizma
 • Ubrzava oporavak od prehlade i gripe

Osim toga, kapsule Ekstrakt astragala + cink + C vitamin su jednostavne za korištenje. Samo uzmite jednu kapsulu dnevno s obrokom. Nema potrebe za dodatnim pripremama ili miješanjem s drugim proizvodima.

Za koga su namijenjene Ekstrakt astragala + cink + C vitamin kapsule?

Kapsule Ekstrakt astragala + cink + C vitamin su idealne za sve koji žele poboljšati svoje zdravlje općenito i ojačati svoj imunitet. Ove kapsule su posebno korisne za osobe koje često boluju od prehlade i gripe, te za osobe koje žive stresan način života i izložene su povećanom riziku od infekcija. Također, ove kapsule su korisne za osobe koje imaju problem s aknama, ekcemom ili drugim kožnim bolestima.

Kako se mogu koristiti Ekstrakt astragala + cink + C vitamin kapsule?

Kapsule Ekstrakt astragala + cink + C vitamin su jednostavne za korištenje. Samo uzmite jednu kapsulu dnevno s obrokom. Preporuča se uzimati kapsule ujutro ili prije spavanja.

Ove kapsule su sigurne i ne uzrokuju nuspojave ako se koriste prema uputama. Međutim, prije upotrebe bilo kojeg dodatka prehrani, uvijek je važno konzultirati se s liječnikom, posebno ako već uzimate neke lijekove ili imate neka zdravstvena stanja.

Dodatne informacije

Kapsule Ekstrakt astragala + cink + C vitamin su idealan dodatak prehrani za sve koji žele ojačati svoj imunitet i poboljšati zdravlje općenito. Ove kapsule sadrže idealnu kombinaciju sastojaka koji pomažu u borbi protiv infekcija, smanjenju upale i poboljšanju općeg zdravlja. Kapsule su jednostavne za korištenje i ne uzrokuju nuspojave. Ako tražite način da ojačate svoj imunitet i poboljšate svoje cjelokupno zdravlje, onda su kapsule Ekstrakt astragala + cink + C vitamin pravi proizvod za vas.

Osim što se koristi u zaštiti i podržavanju imunološkog sustava, preporuča se i kod dijabetesa, za snižavanje krvnog pritiska, a dokazano je i da štiti jetru.Ekstrakt korijena astragala preporuča se za tretiranje karcinoma i kod osoba koje primaju kemoterapiju i radioterapiju. On jača prirodnu obrambenu funkciju organizma stimulirajući reakciju T-stanica. Astragal ne napada izravno stanice raka već jača obrambeni imunološki sustav u borbi protiv slobodnih radikala. Dokazano je i da povećava proizvodnju i aktivnost bijelih krvnih zrnaca.

Astragal sarži polisaharide, flavonoide, saponine, glikozide, aminokiseline i minerale od kojih je najznačajniji selen, stimulator antioksidativne aktivnosti i obrambenog sustava.Najnovija istraživanja u Kini pokazuju da se može uspješno koristiti kao antioksidans i kod osoba sa srčanim tegobama ublažavajući simptome i poboljšavajući rad srca.Korijen astragala siguran je za upotrebu u preporučenim dozama i može se koristiti s ostalim imunostimulirajućim biljnim ekstraktima radi sinergijskog učinka.

Možda će vam se svidjeti: