Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

Dabur Vatika maska za kosu multivitamin češnjak 500 g

Dabur Vatika maska za kosu multivitamin češnjak 500 g

Dabur Vatika maska za kosu s multivitaminom i češnjakom je jedinstvena formula koja kombinira prirodne sastojke za njegu i održavanje zdrave kose. Sa svojim prirodnim sastojcima i hranjivim sastojcima, ova maska pomaže u jačanju, hidrataciji i obnovi vaše kose.

9.50

PDV uključen u cijenu

Nema na zalihi

100% kvalitetnoGM freeEkološki prihvatljivo100% prirodnoOrganski proizvodBiljni proizvodi
[doBesplatneDostave]

ČEŠNJAK – ZA SLABU I OŠTEĆENU KOSU

Dabur Vatika maska za kosu s multivitaminom i češnjakom: prirodni sastojci za zdravu kosu

Dabur Vatika maska za kosu s multivitaminom i češnjakom je jedinstvena formula koja kombinira prirodne sastojke za njegu i održavanje zdrave kose. Sa svojim prirodnim sastojcima i hranjivim sastojcima, ova maska pomaže u jačanju, hidrataciji i obnovi vaše kose.

Prirodni sastojci

Dabur Vatika maska za kosu s multivitaminom i češnjakom sadrži prirodne sastojke poput multivitamina i češnjaka, koji su poznati po svojim hranjivim svojstvima. Multivitamini, koji su prisutni u ovoj maski, pomažu u jačanju kose i poboljšavaju njezinu teksturu. Češnjak je prirodni antimikrobni agens koji pomaže u borbi protiv infekcija vlasišta i promovira zdrav rast kose.

Prednosti

Ova maska ima mnoge prednosti za kosu. Njegovi prirodni sastojci pomažu u jačanju i hidrataciji kose, što može pomoći u borbi protiv lomljive kose i split krajeva. Također pomaže u obnovi oštećene kose i promovira zdrav rast kose.

Kako koristiti

Da biste iskoristili sve prednosti Dabur Vatika maske za kosu s multivitaminom i češnjakom, nanesite je na kosu nakon šamponiranja. Ravnomjerno rasporedite masku po cijeloj kosi, posebno na vrhovima kose. Ostavite masku na kosi 10-15 minuta, a zatim isperite toplom vodom.

Zaključak

Ako tražite prirodno rješenje za oštećenu kosu, Dabur Vatika maska za kosu s multivitaminom i češnjakom može biti idealan izbor za vas. Ova maska ​​je napravljena od prirodnih sastojaka koji su poznati po svojim hranjivim svojstvima i pomažu u obnovi oštećene kose.

Otkrijte snažnu i zdravu kosu s Vatika Naturals regenerativnu masku za slabu, opadajuću i oštećenu kosu! Vatika Naturals regenerativna maska s češnjakom sadrži najfiniji rukom brani češnjak iz Španjolske. Njegova nevjerojatna dobrobit pomoći će osnažiti, oživjeti i obnoviti vašu kosu kako biste dobili zdravu kosu prirodna izgleda.Češnjak sadrži visoku razinu hranjivog alicina, sumpornog spoja koji je vrlo koristan za kosu.

Također kao izvor vitamina E i C, koji su neophodni sastojci za strukturu i čvrstoću kose, pomaže ojačati tkivo kose sprečavajući cijepanje ili lomljenje vlasi te pruža otpor gubitku kose.Idealna maska protiv opadanja kose te za poticanje rasta u stanicama koji pomaže povećanju zdravlja vlasišta, dok istovremeno smanjuje pretjerano lomljenje i sprečava pucanje vrhova. Preporuča se koristiti zajedno sa Vatika Naturals šamponom s češnjakom.

Uputstva za upotrebu:

Nakon šamponiranja ili uobičajenog pranja nanesite masku na kosu. Masirajte kosu i vlasište nježno vršcima prstiju kako bi se osigurala potpuna primjena na kosu od korijena do vrha. Ostavite da djeluje 10 do 15 minuta. Za najbolje rezultate držati kosu omotanu vrućim ručnikom. Isperite kosu kao i obično.

TERAPIJSKI PAKET

Preporučeno je proizvode za njegu kose i vlasišta primjenjivati zajedno s ostalim proizvodima sličnog sastava kako bi postigli bolji učinak.

TERAPIJA U 3 KORAKA:

1. ULJE ZA KOSU – Umasirajte malu količinu ulja za kosu s vaših dlanova kako biste ga ravnomjerno rasporedili. Nježno ga umasirajte u vlasište i zatim prođite rukama kroz kosu od korijena do vrhova. Za bolji učinak ostavite ulje na kosi preko noći.

2. ŠAMPON ZA KOSU – Šamponom isperite ulje s vaše kose. Malu količinu šampona nježno umasirajte u vlasište, isperite te po potrebi ponovite postupak.

3. MASKA ILI REGENERATOR ZA KOSU – Malu količinu regeneratora stavite na dlan i nanesite na opranu i mokru kosu, umasirajte po cijeloj dužini kose, ostavite da djeluje nekoliko minuta i potom isperite. Jednom tjedno koristite masku za kosu. Nanesite je na mokru kosu, omotajte toplim ručnikom, ostavite da djeluje 10 - 15 minuta i zatim  isperite.

Možda će vam se svidjeti: