Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

D vitamin D-Max Plus 60 kapsula – 3200 NE

D vitamin D-Max Plus 60 kapsula – 3200 NE

D vitamin D-Max Plus je jedinstveni dodatak prehrani koji sadrži optimalnu količinu vitamina D za održavanje zdravog i jakog imunološkog sustava.

11.56

PDV uključen u cijenu

100% kvalitetno GM free Ekološki prihvatljivo 100% prirodno Organski proizvod Biljni proizvodi

D vitamin D-Max Plus - dodatak prehrani za optimalan imunološki sustav

D vitamin D-Max Plus je jedinstveni dodatak prehrani koji sadrži optimalnu količinu vitamina D za održavanje zdravog i jakog imunološkog sustava. Ovaj dodatak prehrani je obogaćen s dodatnim sastojcima koji osiguravaju bolju apsorpciju i optimalnu upotrebu vitamina D u tijelu.

D vitamin D-Max Plus (3200 NE), 60 kapsula

Preporuča se za nedostatak vitamina D - prehrambena formula za posebne medicinske namjene (vitamin D3).

Sastojci:

 • maslinovo ulje,
 • želatina,
 • d-alfa-tokoferol (antioksidans, vitamin E),
 • kolekalciferol (vitamin D3).

Doziranje: 1 kapsula dnevno s puno tekućine.

Aktivni sastojak za 1 kapsulu: vitamin D3: 80 ug = 3200 IU (NRV 1600 %).NRV = hranjive referentne vrijednosti.

Ključne značajke i prednosti:

 • Pomaže u održavanju zdravog i jakog imunološkog sustava
 • Sadrži optimalnu količinu vitamina D
 • Obogaćen s dodatnim sastojcima koji osiguravaju bolju apsorpciju i optimalnu upotrebu vitamina D
 • Bez umjetnih boja, okusa i konzervansa
 • Prikladan za vegetarijance

Vitamin D je važan za zdravlje kostiju, ravnotežu kalcija u tijelu, a također igra ključnu ulogu u održavanju zdravog imunološkog sustava. Nedostatak vitamina D može dovesti do raznih zdravstvenih problema poput slabljenja kostiju, smanjenog imuniteta, depresije, umora i drugih zdravstvenih problema.

D vitamin D-Max Plus sadrži optimalnu količinu vitamina D (3200 IU) koja osigurava dnevne potrebe odraslih osoba. Osim toga, ovaj dodatak prehrani sadrži dodatne sastojke koji poboljšavaju apsorpciju i upotrebu vitamina D u tijelu, kao što su kolin i inozitol. Kolin pomaže u apsorpciji masti, a inozitol poboljšava apsorpciju kalcija u tijelu.

Preporučuje se uzimati jednu kapsulu dnevno s obrokom kako bi se osigurala optimalna razina vitamina D u tijelu. D vitamin D-Max Plus je prikladan za vegetarijance i ne sadrži umjetne boje, okuse i konzervanse.
D vitamin D-Max Plus je dodatak prehrani koji ima jedinstvenu formulaciju za povećanje razine vitamina D u organizmu. Kombinacija D3 vitamina i K2 vitamina, kao i magnezija i cinka, pruža vašem tijelu sve potrebne nutrijente kako bi održalo zdravu ravnotežu kalcija i fosfora.

Što ovaj proizvod može učiniti za vas?

D vitamin D-Max Plus je dizajniran da vam pomogne u održavanju zdrave razine vitamina D u organizmu, što može imati brojne prednosti za vaše zdravlje.

Uzimanje ovog dodatka prehrani može pomoći u:

 • poboljšanju apsorpcije kalcija i fosfora,
 • jačanju kostiju i zuba,
 • jačanju imunološkog sustava,
 • smanjenju rizika od srčanih bolesti i dijabetesa tipa 2,
 • borbi protiv depresije i anksioznosti,
 • povećanju razine energije i poboljšanju raspoloženja.

Jedinstvene značajke i prednosti ovog proizvoda

D vitamin D-Max Plus ima mnoge jedinstvene značajke i prednosti koje ga čine izvrsnim izborom za održavanje zdrave razine vitamina D u organizmu.

Neki od najznačajnijih svojstava ovog proizvoda su:

 • Kombinacija D3 vitamina i K2 vitamina, kao i magnezija i cinka, pruža vašem tijelu sve potrebne nutrijente za održavanje zdrave ravnoteže kalcija i fosfora.
 • Ovaj proizvod je formuliran u obliku kapsula za jednostavno uzimanje.
 • D vitamin D-Max Plus je proizvod vrhunske kvalitete, proizveden u skladu s najvišim standardima sigurnosti i kvalitete.
 • Proizvod je prikladan za vegetarijance i ne sadrži umjetne boje, okuse ni konzervanse.

Ako želite poboljšati svoje zdravlje i osigurati da vaše tijelo dobiva sve potrebne nutrijente za optimalno funkcioniranje, D vitamin D-Max Plus je izvrstan izbor. Ovaj proizvod vam omogućuje da jednostavno i učinkovito održavate zdravu razinu vitamina D u organizmu, što može pružiti brojne zdravstvene koristi.

D vitamin D-Max Plus je idealan dodatak prehrani za sve koji žele održavati zdrav i jak imunološki sustav te poboljšati opće zdravlje. Ovaj dodatak prehrani sadrži optimalnu količinu vitamina D te dodatne sastojke koji poboljšavaju apsorpciju i upotrebu vitamina D u tijelu.

Ovaj proizvod primjenjiv je u slučaju nedostatka vitamina D.D-Max Plus formulacija je koja sadrži aktivne sastojke vitamina D3, 80 ug po kapsuli (3200 IU - međunarodna jedinica).Vitamin D neophodan je za održavanje zdravlja kostiju i zubi, apsorpciju i iskorištavanje kalcija i fosfora, pomaže u održavanju normalne funkcije mišića, doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava, sudjeluje u održavanju normalne razine kalcija u krvi.Važno upozorenje! Proizvod treba koristiti samo pod liječničkim nadzorom. Proizvod se ne smije koristiti kao jedini izvor prehrane. Potrošnja ovog proizvoda preporuča se za odrasle. Raznolika i uravnotežena prehrana i zdrav način života su važni.

Možda će vam se svidjeti: