Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

Crno – smeđa Boja za kosu na bazi kane

Crno – smeđa Boja za kosu na bazi kane

Predstavljamo vam crno-smeđu boju za kosu na bazi kane, savršenu opciju za one koji traže prirodnu alternativu klasičnim bojama za kosu. Ova boja za kosu sastoji se od prirodnih sastojaka.

8.89

PDV uključen u cijenu

100% kvalitetnoGM freeEkološki prihvatljivo100% prirodnoOrganski proizvodBiljni proizvodi
SKU: 5290411bce25 Kategorije: , Oznake , , , , , , , , , , , , , , ,
[doBesplatneDostave]

Crno-smeđa Boja za kosu na bazi kane

Želite li crno-smeđu boju kose koja je prirodna i sigurna za vašu kosu i vlasište? Predstavljamo vam crno-smeđu boju za kosu na bazi kane, savršenu opciju za one koji traže prirodnu alternativu klasičnim bojama za kosu. Ova boja za kosu sastoji se od prirodnih sastojaka, a nježna formula neće oštetiti vašu kosu kao što to čine neki drugi kemijski proizvodi.

Prirodna i sigurna boja za kosu

Kana je prirodna boja za kosu koja se koristi već stoljećima, a ima mnoge prednosti u odnosu na kemijske boje za kosu. Kana se dobiva iz sušenih listova biljke Lawsonia inermis, koja raste u Indiji i drugim dijelovima Azije i Afrike. Kana ne samo da boji kosu, već i njeguje vlasište, čineći kosu zdravijom i sjajnijom.

Jednostavna primjena

Primjena crno-smeđe boje za kosu na bazi kane jednostavna je i brza. Samo pomiješajte prah od kane s toplom vodom i nanesite na kosu. Držite na kosi oko sat vremena, a zatim isperite kosu. Nakon nekoliko sati, vaša kosa bit će lijepo obojena u crno-smeđu boju, a vi ćete uživati u prirodnom sjaju vaše kose.

Zaključak

Crno-smeđa boja za kosu na bazi kane je prirodna i sigurna alternativa klasičnim kemijskim bojama za kosu. Ova boja za kosu sadrži samo prirodne sastojke koji njeguju kosu i vlasište, čineći kosu zdravijom i sjajnijom. Jednostavna primjena omogućuje vam da brzo i jednostavno postignete crno-smeđu boju kose bez oštećenja. Probajte crno-smeđu boju za kosu na bazi kane i uživajte u prirodnom sjaju vaše kose!

Vatikina trajna boja za kosu na bazi kane ne sadži amonijak niti ostale štetne kemijske sastojke.Jednostavna je za primjenu i trajno prikriva sijedu kosu.

U pakiranju se nalazi šest vrećica s bojom za kosu koja se razrjeđuje s vodom bez potrebe za primjenom razvijača.

Količina boje koju ćete upotrijebiti ovisi o dužini i gustoći vaše kose. Za srednje dugu kosu preporuča se koristiti dvije vrećice.Kana je prirodno rješenje za bojenje vaše kose koja ujedno omekšava i učvršćuje vašu kosu te doprinosi njenoj vitalnosti.Na području Bliskog istoka, Indije i Europe kana je oduvijek bila prirodan način bojenja kose.Vatikina tamno smeđa boja za kosu na bazi kane sadrži ekstrakt oraha koji pomaže hidratizirati vašu kosu od korijena do vrhova i time sprečava njeno isušivanje.Pakiranje sadrži 6 vrećica s bojom za kosu, par plastičnih rukavica i četkicu za nanošenje boje.

Možda će vam se svidjeti: