Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

Chyawanprash – biljni džem, 1kg

Chyawanprash – biljni džem, 1kg

Chyawanprash, je posebni džem koji pomaže u jačanju imunološkog sustava, potiče probavu i pomaže u održavanju zdravlja i vitalnosti.

25.00

PDV uključen u cijenu

100% kvalitetno GM free Ekološki prihvatljivo 100% prirodno Organski proizvod Biljni proizvodi

Chyawanprash – jedinstveni dodatak prehrani za održavanje zdravlja

Drevna ayurvedska formula, Chyawanprash, je posebni džem koji pomaže u jačanju imunološkog sustava, potiče probavu i pomaže u održavanju zdravlja i vitalnosti. Ova mješavina prirodnih sastojaka je napravljena prema tradicionalnoj recepturi, koja se koristi stoljećima za održavanje zdravlja i poboljšanje vitalnosti.

Što je Chyawanprash?

Chyawanprash je ayurvedski pripravak koji se sastoji od više od 40 ljekovitih biljaka, voća i začina, koji su pomno odabrani i kombinirani u savršenom omjeru kako bi se postigla maksimalna učinkovitost. Ova formula se koristi za jačanje imunološkog sustava, poticanje probave i poboljšanje općeg zdravlja i vitalnosti.

Chyawanprash sadrži visok udio antioksidansa, koji pomažu u borbi protiv slobodnih radikala i oksidativnog stresa, što može dovesti do raznih bolesti. Osim toga, Chyawanprash sadrži i vitamine, minerale i aminokiseline, koje su neophodne za održavanje zdravog tijela.

Kako Chyawanprash može pomoći Vašem zdravlju?

Chyawanprash ima mnogo prednosti za zdravlje. Neki od najvažnijih učinaka ovog pripravka su:

 1. Jačanje imunološkog sustava – Chyawanprash pomaže u jačanju imunološkog sustava i povećava otpornost organizma na bolesti. To je osobito važno u periodima kada smo izloženi povećanom riziku od infekcija, kao što su zimski mjeseci.
 2. Poticanje probave – Chyawanprash pomaže u poboljšanju probave i apsorpcije hranjivih tvari. Ova mješavina biljaka i začina može pomoći u smanjenju probavnih problema, kao što su nadutost, zatvor ili proljev.
 3. Poboljšanje kvalitete sna – Chyawanprash može pomoći u poboljšanju kvalitete sna i smanjenju stresa. Ova mješavina biljaka ima smirujući učinak na tijelo i um, što može pomoći u smanjenju napetosti i stresa
 4. Poboljšanje raspoloženja – Chyawanprash može pomoći u poboljšanju raspoloženja i smanjenju simptoma depresije. Ova mješavina biljaka i začina ima pozitivan učinak na neurotransmitere u mozgu, što može pomoći u smanjenju anksioznosti i poboljšanju raspoloženja.
 5. Poboljšanje fizičke izdržljivosti – Chyawanprash može pomoći u poboljšanju fizičke izdržljivosti i povećanju energije. Ova mješavina biljaka i začina može pomoći u smanjenju umora i poboljšanju općeg osjećaja vitalnosti.
 6. Poboljšanje funkcije jetre – Chyawanprash može pomoći u poboljšanju funkcije jetre i detoksikaciji organizma. Ova mješavina biljaka i začina može pomoći u smanjenju upale i poboljšanju funkcije jetre, što je ključno za održavanje zdravog organizma.
 7. Poboljšanje zdravlja srca – Chyawanprash može pomoći u poboljšanju zdravlja srca i smanjenju rizika od srčanih bolesti. Ova mješavina biljaka i začina može pomoći u smanjenju krvnog tlaka i kolesterola, što su ključni faktori za zdravlje srca.

Sastojci Chyawanprasha

Chyawanprash se sastoji od više od 40 različitih biljaka, voća i začina, koji su pažljivo odabrani i kombinirani kako bi se postigla maksimalna učinkovitost. Neke od ključnih sastojaka uključuju:

 • Amla (indiski ogrozd) – bogat izvor vitamina C i antioksidansa, koji pomažu u jačanju imunološkog sustava i borbi protiv slobodnih radikala.
 • Ghee (indijski maslac) – bogat izvor masnih kiselina i vitamina A, D i E, koji pomažu u održavanju zdrave kože i kose.
 • Med – bogat izvor antioksidansa i antibakterijskih svojstava, koji pomažu u borbi protiv infekcija i poboljšanju općeg zdravlja.
 • Cimet – bogat izvor antioksidansa i protuupalnih svojstava, koji pomažu u borbi protiv upale i smanjenju rizika od bolesti srca.
 • Kardamom – bogat izvor antioksidansa i protuupalnih svojstava, koji pomažu u poboljšanju probave i smanjenju rizika od bolesti srca.
 • Klinčić – bogat izvor antioksidansa i protuupalnih svojstava, koji pomažu u smanjenju boli i upale u tijelu.
 • Pippali (dugi papar) – bogat izvor antioksidansa i antibakterijskih svojstava, koji pomažu u jačanju imunološkog sustava i borbi protiv infekcija.
 • Mulethi (sladić) – bogat izvor antioksidansa i protuupalnih svojstava, koji pomažu u smanjenju upale i poboljšanju funkcije jetre.
 • Bilva (biljka aegle marmelos) – bogat izvor antioksidansa i protuupalnih svojstava, koji pomažu u poboljšanju funkcije probavnog sustava i smanjenju rizika od bolesti srca.

Kako koristiti Chyawanprash

Chyawanprash se obično konzumira ujutro, na prazan želudac, prije doručka. Preporučena doza je 1-2 žličice dnevno, ovisno o dobi i zdravstvenom stanju. Chyawanprash se može uzimati samostalno ili pomiješan s toplim mlijekom ili vodom.
Prije upotrebe Chyawanprasha, uvijek provjerite sastojke i slijedite preporuke proizvođača. Ako imate bilo kakvih zdravstvenih problema, uvijek se obratite svom liječniku prije uzimanja Chyawanprasha.

Chyawanprash je siguran i učinkovit dodatak prehrani koji se može koristiti za poboljšanje zdravlja i jačanje imunološkog sustava. Redovita konzumacija Chyawanprasha može pomoći u održavanju optimalnog zdravlja i vitalnosti tijela.

Prije upotrebe Chyawanprasha, uvijek provjerite sastojke i slijedite preporuke proizvođača. Ako imate bilo kakvih zdravstvenih problema, uvijek se obratite svom liječniku prije uzimanja Chyawanprasha.

Dobrobiti Chyawanprasha

Chyawanprash je tradicionalni indijski dodatak prehrani koji se koristi već stoljećima za poboljšanje zdravlja i jačanje imunološkog sustava. Ova mješavina biljaka, voća i začina ima mnoge prednosti za zdravlje, uključujući jačanje imunološkog sustava, poboljšanje probave, poboljšanje raspoloženja i fizičke izdržljivosti, poboljšanje funkcije jetre te poboljšanje zdravlja srca.

Možda će vam se svidjeti: