Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

Čaj zeleni meridijan (jetra)

Čaj zeleni meridijan (jetra)

Čaj zeleni meridijan (jetra) je pažljivo formuliran čaj koji je dizajniran da pruži podršku zdravlju vaše jetre. Naš čaj je formuliran od najboljih zelenih čajeva koji su ručno ubrani i obrađeni na način koji očuva sve hranjive sastojke. Osim toga, čaj sadrži biljke koje su poznate po svojoj sposobnosti da podržavaju zdravlje jetre.

5.44

PDV uključen u cijenu

100% kvalitetno GM free Ekološki prihvatljivo 100% prirodno Organski proizvod Biljni proizvodi

Čaj zeleni meridijan (jetra) - podrška zdravlju vaše jetre

Čaj zeleni meridijan (jetra) je pažljivo formuliran čaj koji je dizajniran da pruži podršku zdravlju vaše jetre. Naš čaj je formuliran od najboljih zelenih čajeva koji su ručno ubrani i obrađeni na način koji očuva sve hranjive sastojke. Osim toga, čaj sadrži biljke koje su poznate po svojoj sposobnosti da podržavaju zdravlje jetre.

Primjena: 250 - 300 ml kipuće vode preliti preko vrećice te pustiti da odstoji 15 - 20 minuta.

Dnevna doza: 2 - 3 šalice na dan.

Sadržaj pakiranja: 20 filtarskih vrećica od 2 g.

Sastojci:

  • ekstrakt sikavice (Silybum marianum),
  • plod šisandre (Schisandra chinensis),
  • ekstrakt lista artičoke (Cynara scolymus),
  • vitamin C (askorbinska kiselina),
  • mung grah

Sastojci ove čajne mješavine temeljene na holističkoj medicini mogu pomoći u održavanju normalnog funkcioniranja jetre.
Energetski kanali, meridijani, koji prožimaju cijelo naše tijelo, međusobno su povezani. Jetra je žlijezda i to najveća u našem organizmu i jedini je unutarnji organ koji ima moć regeneracije. Jetra obavlja brojne, složene i bitne funkcije u našem organizmu. Čišćenje žučnih kanala jetre jedan je od najvažnijih i najučinkovitijih postupaka za poboljšavanje vašeg zdravlja. Čišćenjem se značajno poboljšava probava koja je osnova vašeg cjelokupnog zdravlja.

Kako čaj zeleni meridijan (jetra) može pomoći vašem tijelu

Zdravlje jetre je ključno za opće zdravlje vašeg tijela, a čaj zeleni meridijan (jetra) može pomoći u održavanju zdravlja vaše jetre. Zeleni čaj je bogat antioksidansima koji mogu pomoći u smanjenju upala i podržati zdravlje jetre. Dodatno, čaj sadrži ekstrakt sikavice koji je poznat po svojoj sposobnosti da podržava detoksikaciju jetre i pomaže u obnavljanju stanica jetre. Ostale biljke u čaju uključuju plod šisandre i list artičoke koji mogu pomoći u smanjenju upala u jetri.

Uživajte u okusu i mirisu

Naš čaj zeleni meridijan (jetra) ima ugodan okus i miris koji će vas oduševiti. Zeleni čaj ima blagi okus i miris koji se savršeno slažu s dodatnim sastojcima u čaju. Uz čaj zeleni meridijan (jetra), možete uživati ​​u okusu i mirisu koji će vas osvježiti i opustiti.

Jednostavno pripremite čaj zeleni meridijan (jetra)

Priprema čaja zelenog meridijana (jetre) je jednostavna. Samo stavite čajnu vrećicu u šalicu kipuće vode i ostavite da se pere 2-3 minute. Dodajte po želji med ili limun kako biste poboljšali okus. Možete uživati ​​u čaju zeleni meridijan (jetra) bilo kada u danu, ali najbolje je konzumirati ga ujutro ili navečer.

Zaključak

Ako tražite dodatak prehrani koji može pomoći u podržavanju zdravlja vaše jetre, čaj zeleni meridijan (jetra) može biti savršen izbor za vas. Naš pažljivo formuliran čaj kombinira najbolje zelene čajeve s biljkama koje su poznate po svojoj sposobnosti da podržavaju zdravlje jetre. Osim toga, čaj ima ugodan okus i miris koji će vas osvježiti i opustiti. Priprema čaja je jednostavna, pa možete uživati ​​u njemu bilo kada u danu. Uz čaj zeleni meridijan (jetra), možete biti sigurni da pružate svom tijelu potrebnu podršku za održavanje zdravlja jetre.

Možda će vam se svidjeti: