Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube:

A + D3 + K2 vitamin kapsule 30 komada

A + D3 + K2 vitamin kapsule 30 komada

11.41

PDV uključen u cijenu

100% kvalitetno GM free Ekološki prihvatljivo 100% prirodno Organski proizvod Biljni proizvodi

A + D3 + K2 vitamin kapsule: Za dobar vid, snažan imunološki sustav i zdrave i čvrste kosti

Sastojci: suncokretovo ulje, želatina, glicerol (sredstvo za vlaženje), ulje vitamina A, ulje vitamina D3, vitamin K2.

Doziranje: 1 kapsula dnevno s puno vode.

A + D3 + K2 vitamin kapsule: podrška zdravom imunološkom sustavu i kostima

A + D3 + K2 vitamin kapsule su kombinacija vitamina A, D3 i K2, koja pruža brojne zdravstvene prednosti za vaše tijelo i um. Ova jedinstvena formula može pomoći u podržavanju zdravog imunološkog sustava i jačanju kostiju.

Zdravstvene prednosti A + D3 + K2 vitamin kapsula

Kombinacija vitamina A, D3 i K2 pruža brojne zdravstvene prednosti za vaše tijelo. Vitamin A može pomoći u održavanju zdrave kože i sluznice, a također ima antioksidativna svojstva koja pomažu u zaštiti stanica od oštećenja. Vitamin D3 je važan za zdravlje kostiju i zubi, jer pomaže u apsorpciji kalcija. Također igra važnu ulogu u podržavanju zdravog imunološkog sustava. Vitamin K2 također može pomoći u apsorpciji kalcija u kostima te pružiti dodatnu podršku zdravlju srca.

Kako koristiti A + D3 + K2 vitamin kapsule

Preporučena doza A + D3 + K2 vitamin kapsula je jedna kapsula dnevno uz obrok. Kapsule treba progutati cijele s malo vode. Preporučuje se konzultirati liječnika prije uzimanja bilo kakvih dodataka prehrani.

Zaključak

A + D3 + K2 vitamin kapsule su jedinstvena kombinacija vitamina koja pruža brojne zdravstvene prednosti za vaše tijelo i um. Ova formula može pomoći u podržavanju zdravog imunološkog sustava, jačanju kostiju i pružiti dodatnu podršku zdravlju srca. Jednostavne su za korištenje i mogu biti korisne za ljude koji traže dodatnu podršku svojem zdravlju. Ako tražite dodatak prehrani koji pruža mnoge zdravstvene prednosti, A + D3 + K2 vitamin kapsule mogu biti savršen izbor za vas.

Zašto odabrati naše A + D3 + K2 vitamin kapsule

Naše A + D3 + K2 vitamin kapsule izrađene su od visokokvalitetnih sastojaka i formulirane su s najnovijim istraživanjima i smjernicama. Ove kapsule su također veganske i ne sadrže umjetne boje, okuse ili konzervanse. Osim toga, naša tvrtka ima uspješnu povijest u proizvodnji kvalitetnih dodataka prehrani. Sigurni smo u naš proizvod i stojimo iza njega, a naši zadovoljni kupci su najbolji dokaz učinkovitosti našeg proizvoda.

Kupnja A + D3 + K2 vitamin kapsula

Kupnja A + D3 + K2 vitamin kapsula jednostavna je i prikladna. Naše kapsule dostupne su u našoj internetskoj trgovini ili u odabranim prodajnim mjestima. Naša dostava je brza i pouzdana, a naša služba za korisnike uvijek je spremna pomoći ako imate pitanja ili nedoumice.

Zaključak

A + D3 + K2 vitamin kapsule su visokokvalitetni dodatak prehrani koji može pružiti brojne zdravstvene prednosti za vaše tijelo i um. Kombinacija vitamina A, D3 i K2 može pomoći u podržavanju zdravog imunološkog sustava, jačanju kostiju i pružiti dodatnu podršku zdravlju srca. Naše A + D3 + K2 vitamin kapsule izrađene su od visokokvalitetnih sastojaka, veganske su i ne sadrže umjetne boje, okuse ili konzervanse.

Kupnja ovih kapsula je jednostavna i prikladna, a naša tvrtka ima uspješnu povijest u proizvodnji kvalitetnih dodataka prehrani. Ako tražite dodatak prehrani koji će vam pomoći u podržavanju zdravlja vašeg tijela i uma, naše A + D3 + K2 vitamin kapsule mogu biti savršen izbor za vas.

Vitamin A pomaže dobrom funkcioniranju imunološkog sustava, jača vid, doprinosi održavanju zdrave sluznice i adekvatnog stanja kože. Veča količina vitamina D3 također doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava, neophodan je za zdrave zube, kosti i održavanje normalnih mišićnih funkcija.

Podržava unos kalcija u prehrani i iskoristivost fosfora u organizmu.Vitamin K2 u starosti proizvode određene bakterije u debelom crijevu, a tijekom terapije antibioticima postupak njegove proizvodnje može biti smanjen. Prirodni vitamin K2 sudjeluje u održavanju zdravih kostiju i procesu normalnog zgrušavanja krvi.

Možda će vam se svidjeti: