O nama – Kuća Zdravlja

Dobro došli u Kuću Zdravlja gdje vam nastojimo ponuditi najbolje prirodne i cjelovite proizvode za vašu ljepotu i dobrobit. Vjerujemo u moć prirode da liječi i pomlađuje te smo posvećeni pružanju prirodnih proizvoda najviše kvalitete.

141280906 3639296939524358 1545439868136509740 n Kuća Zdravlja Prirodni proizvodi

U Kući Zdravlja pronaći ćete veliki izbor prirodnih kozmetičkih proizvoda, dodataka prehrani te proizvoda tradicionalne kineske i Ayurvedske medicine. Svi naši proizvodi pažljivo su odabrani zbog svoje učinkovitosti i čistoće. U odabiru asortimana biramo samo proizvode proizvedene od najboljih sastojaka i predani smo pružanju proizvoda koji ne sadrže štetne kemikalije .

image 1 Kuća Zdravlja Prirodni proizvodi

Stalo nam je do planeta i ljudi. Vjerujemo da stvari radimo na prirodan način i zatoi radimo samo s dobavljačima koji imaju iste vrijednosti i uvjerenja kao i svi mi iz Kuće Zdravlja.

image 5 Kuća Zdravlja Prirodni proizvodi

Vjerujemo u važnost brige o sebi, kako iznutra tako i izvana. Zato Kuća Zdravlja nudi široku paletu dodataka prehrani i proizvoda ajurvedske i kineske medicine kako bismo podržali vaše cjelokupno zdravlje i dobrobit. Nudimo i izbor kozmetičkih proizvoda koji su formulirani da hrane i pomlađuju vašu kožu, kosu i zube.

Shvaćamo da pronalazak pravih proizvoda može biti težak zadatak i zato smo tu da vam pomognemo. Naš tim stručnjaka uvijek je na raspolaganju odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam pronaći savršene proizvode za vaše potrebe.

U našem web shopu kucazdravlja.hr nastojimo stvoriti pozitivno i poticajno iskustvo za naše kupce. 

image 2 Kuća Zdravlja Prirodni proizvodi

Kuća zdravlja je web shop koji brine o planetu i ljudima, radeći stvari na prirodan način. Vjerujemo u moć prirode da liječi i pomlađuje te smo posvećeni pružanju prirodnih i zdravim proizvoda najviše kvalitete. Zahvalni smo što ste nas odabrali i nadamo se da ćete uživati u kupovini.

Kuća Zdravlja daje predanost prirodnim i holističkim proizvodima, ponosni smo što smo više od 10 godina pouzdani dobavljač prirodnih i učinkovitih proizvoda. Tijekom tog vremena imamo privilegiju raditi s nekim od najuglednijih brendova u industriji, kao što su Dabur, Dabur Vatika, Ma Baker, Dr. Chen i mnogi drugi.

Ponosimo se našim dugogodišnjim odnosima s ovim brendovima i našom sposobnošću da svojim kupcima pružimo proizvode najviše kvalitete. Naša predanost prirodnim i zdravim proizvodima ukorijenjena je u našem uvjerenju da ti proizvodi mogu pomoći ljudima da budu zdraviji, bolje raspoloženi i sretniji.

image 3 Kuća Zdravlja Prirodni proizvodiVjerujemo da svojim kupcima pružajući prirodne i učinkovite proizvode možemo pomoći da preuzmu kontrolu nad svojim zdravljem i dobrobiti. Naši su proizvodi pomno odabrani kako bi pomogli različitim zdravstvenim problemima kao što su , čišćenje organizma od različitih toksina, poboljšanje probave, poboljšanje rada organa,poboljšanju brojnih tjelesnih funkcija,smanjenje stresa i podrška cjelokupnom zdravlju.

Cilj Kuće Zdravlja

Naš cilj je pomoći ljudima da postignu optimalno zdravlje i dobrobit korištenjem prirodnih i zdravih proizvoda. Vjerujemo da pružanjem proizvoda najviše kvalitete našim kupcima možemo pomoći da žive sretnije i zdravije živote.

image 4 Kuća Zdravlja Prirodni proizvodiOsim toga, također želimo podijeliti svoje znanje i informacije o prirodnim i zdravim proizvodima, tako da naši kupci mogu donositi informirane odluke o tome što stavljaju na sebe i na svoje tijelo.

Vodimo računa da naši proizvodi bude cjenovno lako dostupni.

Dakle, tražite li prirodne kozmetičke proizvode, dodatke prehrani ili proizvode ayurvedske i tradicionalne kineske medicine, možete vjerovati da imamo stručnost i iskustvo da vam pružimo najbolje proizvode za vaše potrebe. Hvala vam što ste odabrali Kuću Zdravlja i nadamo se da ćemo i dalje biti dio vašeg putovanja prema zdravijem i sretnijem životu.

Kuca zdravlja logo green Kuća Zdravlja Prirodni proizvodi
nilamediagrupa Kuća Zdravlja Prirodni proizvodi

Pratite nas na društvenim mrežama

Mediji i portali o nama

Kuća zdravlja Green Planet: Zdravlje po dostupnoj cijeni