Učlanite se u Kuću Zdravlja – članstvo koje daje puno više

clanstvo kuca zdravlja Kuća Zdravlja Prirodni proizvodi

Kuća zdravlja – članstvo koje trebate uživati!

U širokom spektru djelovanja Kuće zdravlja, dobrobit članova nam je uvijek na prvom mjestu. Zbog toga smo pripremili čitav niz značajnih popusta i vrijednih poklona. Vlasnik članske iskaznice Kuće zdravlja prilikom svakog izbora nekog od proizvoda uživa, pored odabranog popusta, neke od poklona koje smo za nju ili njega posebeno pripremili. Zadovoljsvo naših članova sama je svrha postojanja našeg brenda.

Kuća zdravlja – članstvo za one koji žele proći od 5% do 135% jeftinije – plus besplatni poklon

Postani član Kuće zdravlja i prilikom svake kupovine uvijek odnesi kući poklon koji može vrijediti i puno više od ostvarene kupovine. Tijekom višegodišnjeg iskustva u radu s klijentima spoznali smo kako je najbolji dio našeg poslovanja kada klijent pronađe rješenje za svoje izazove. Stoga želimo nešto vratiti zajednici.

Nakon savjetovanja s našim kupcima i predanim suradnicima, zaključili smo da želimo nagraditi naše odane članove koji nam se uvijek vraćaju i koji su dosljedni u svom povjerenju u nas.

Kuća zdravlja - članstvo

Učlanjenje je besplatno!

Poznati su učinci proizvoda koje Kuća zdravlja čini dostupnima ljudima koji su osvijestili da je njihovo tijelo više od pukog poligona za testiranje raznih kemikalija. Kroz mudrost tisućljetnih formula drevnih majstora izvorne medicine, mnogi su naši klijenti spoznali kako se o tijelu treba brinuti na poseban, individualan način.

Neizmjerno zahvalni na svoj višegodišnjoj podršci, želimo brinuti o našim klijentima kao o članovima naše obitelji.

Evo što se od članstva u Kući zdravlja može očekivati:

  • pospusti od najmanje 5% na svaki proizvod bez obzira na vrijednost i količinu
  • uz svaku kupovinu dolazi prigodan poklon (uz mogućnost biranja između nekoliko opcija)
  • brza i ljubazna podrška prilikom odabira proizvoda koji najviše odgovara potrebama i izazovima klijenta
  • live-chat tijekom radnog vremena i pomoć u pružanju informacija o proizvodima
  • poseban telefonski broj samo za članove
  • prioritet informacija tijekom nabave nekog proizvoda koji još nije stigao  i posebna vrijednost vrlo blizu nabavne vijednosti (članovi saznaju o svemu prvi)
  • mogućnost potpunog povrata novca tijekom 100 dana od kupovine (bez ikakvih pitanja)
  • i mnoge druge…

Kao član Kuće zdravlja, nakon svake kupovine dobijaš e-mail s listom poklona koje možeš izabrati, a prilikom plaćanja ukupni se iznos umanjuje za postotak koji je primjeren članstvu.

Tvoje nam je povjerenje neprocjenjivo

Želimo ti pružiti izvanrednu uslugu i stoga vjerujemo kako ćeš kao član Kuće zdravlja uživati brojne dobrobiti i pogodnosti tijekom našeg druženja.

Povjerenje je temelj na kojem se grade sve vrste odnosa. Bez povjerenja, neće doći do ostvarivanja značajnog odnosa. Svaki put kada kupuješ od Kuće Zdravlja, poklanjaš nam svoje povjerenje. Kako bi opravdali tvoje povjerenje, želimo učiniti nešto za tebe i nagraditi te za tvoje druženje s nama.

Stoga smo za sve članove pripremili brojne poklone i popuste za svaku kupovinu. Želimo da znaš da nam je tvoja podrška dragocjena, a tvoje povjerenje vrlo bitno.

kuca zdravlja plantena 45458 Kuća Zdravlja Prirodni proizvodi

Kao član Kuće zdravlja postaješ Earth Healer i sudjeluješ u iscjeljenju planete Zemlje.

Kada se ljudi posvete cilju da za svoje blagostanje primijene prirodna rješenja putem kojih mogu učinkovito brinuti o svom zdravlju, događa se više povoljnih reakcija.

Jedna od tih reakcija jest da se smanjuje uništavanje prirodnih resursa i nanošenje štete okolišu jer kreiranje i testiranje novih proizvoda umjetno stvorenih kemijskim protokolima te čišćenje otpadaka prilikom proizvodnje istih, ugrožavaju izvore pitke vode, rijeke, jezera, prirodna staništa riba, ptica i šumskih životinja.

Znanstvena istraživanja pokazuju kako između 30%-90% oralno konzumiranih kemijskih elementa iz ljekova dolaze u okoliš nakon ljudske i životinjske konzumacije te zagađuju prirodne resurse koji su ključni za ljudski život.

Podržavanjem Kuće Zdravlja postaješ Earth Healer koji doprinosi iscjeljenju naše planete.

Ispuni člansku pristupnicu i odmah počni uživati dobrobiti članstva kao Earth Healer. Očekujemo te!

Poveznica za pristupnicu u članstvo: Postani Earth Healer danas i odmah uživaj sve dobrobiti članstva!

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam ponudila bolje iskustvo pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na našu upotrebu kolačića.