Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Dr. Chen Patika Hrvatska

Dr. Chen Patika Hrvatska

Izvorni koncept lansirao je dr. Chen Zhen, Ph.D. početkom devedesetih. Dr. Chen nije samo kandidat medicinskih znanosti, već je stekao i tradicionalno kinesko medicinsko obrazovanje. Očajnički namjerava znanstvenim istraživanjima modernizirati tradicionalne artefakte i upoznati ih s europskim potrošačima.

Dr. Chen Patika Hrvatska<br />

Proizvodi dr. Chen su razvijeni na temelju holističkog pogleda, jer duboko vjerujemo da svatko može poboljšati svoje zdravlje obraćajući pažnju na prehrambene navike. Na temelju načela tradicionalne kineske medicine  i korištenjem najmodernijih znanosti o prehrani i najsuvremenijih tehnologija stvaramo proizvode koji vam pomažu da maksimalno povećate svoj učinak.

Dakle, u nastavku ćemo detaljnije razmotriti neke od najpopularnijih proizvoda Dr. Chen Patika marke.

Jedan od najprodavanijih proizvoda marke je đumbirova krema za ublažavanje bolova. Ova krema je formulirana s prirodnim sastojcima poput ekstrakta đumbira, kurkume, paprene metvice, eukaliptusa i drugih biljaka koje se tradicionalno koriste za ublažavanje bolova i upala. Krema ima ugodan miris i ne ostavlja masni film na koži. Redovitom primjenom ove kreme, možete očekivati smanjenje bolova u zglobovima, mišićima i leđima te ubrzano oporavak nakon sportskih aktivnosti.

Drugi popularni proizvod marke su kapsule za probavu koje sadrže mješavinu probiotika i prebiotika. Ovaj proizvod je posebno koristan za one koji pate od probavnih problema poput nadutosti, žgaravice, zatvora ili proljeva. Kapsule su formulisane s više od 10 različitih sojeva probiotika, koji su namijenjeni za poboljšanje crijevne mikroflore i podržavanje zdrave probave. Prebiotici u kapsulama pomažu u stvaranju optimalnog okruženja u crijevima za rast korisnih bakterija.

Treći proizvod koji vrijedi spomenuti su kapi za imunitet koje sadrže echinaceu, vitamin C i cink. Ova kombinacija sastojaka pomaže u jačanju imunološkog sustava i smanjenju učestalosti prehlada i gripe. Kapi su jednostavne za upotrebu, samo se dodaju u vodu ili drugi napitak.

Dr. Chen Patika nudi i liniju proizvoda za ljepotu i njegu kože, uključujući serum s vitaminom C i hijaluronskom kiselinom, anti-age kremu s kolagenom, gel za umorne noge te mješavinu biljnih ulja za hidrataciju i njegu kože. Ovi proizvodi su formulirani s prirodnim sastojcima koji pomažu u poboljšanju teksture kože, smanjenju tamnih mrlja i poboljšanju tonusa kože.

Kao što vidimo, Dr. Chen Patika brand nudi širok spektar proizvoda za različite potrebe i probleme. Svi proizvodi su formulirani s prirodnim sastojcima i bez umjetnih bojila, konzervansa ili drugih štetnih sastojaka. Marke se fokusira na tradicionalnu kinesku medicinu i koristi najnovija istraživanja u području prirodne medicine kako bi osigurala učinkovite i sigurne pro

teze za svoje proizvode. Oni se ponose svojim kineskim korijenima i čvrstim uvjerenjem u snagu prirode i njenih ljekovitih svojstava.

Dr. Chen Patika proizvodi koriste najbolje sastojke, od biljaka i biljnih ekstrakata do minerala i vitamina, kako bi se osigurala najveća učinkovitost i sigurnost proizvoda. U svojim proizvodima koriste samo prirodne sastojke i ne koriste nikakve dodatke, konzervanse ili umjetne boje.

Jedan od najpopularnijih proizvoda Dr. Chen Patika je Liniment Qian Lie Xian, koji se koristi za ublažavanje bolova u zglobovima, mišićima i kostima. Ovaj proizvod je napravljen od 100% prirodnih sastojaka i daje brzo olakšanje od bolova i upala.

Još jedan popularan proizvod je Panax Ginseng Instant Drink, koji je napravljen od panax ginsenga, jedne od najcjenjenijih biljaka u kineskoj medicini. Ovaj napitak pomaže u borbi protiv umora, poboljšava koncentraciju i jača imunološki sustav.

Dr. Chen Patika također nudi širok izbor dodataka prehrani, uključujući kapsule i tablete koje su napravljene od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka. Njihov Echinacea Goldenseal kompleks pomaže u jačanju imunološkog sustava i borbi protiv prehlade i gripe.

Osim toga, Dr. Chen Patika nudi i kozmetičke proizvode koji koriste najbolje prirodne sastojke za njegu kože i kose. Njihov Aloe Vera Gel pomaže u hidrataciji kože, smanjuje iritacije i upale te pomaže u regeneraciji oštećene kože.

Dr. Chen Patika je brand koji se ponosi svojim kineskim korijenima i tradicionalnom kineskom medicinom, ali i koristi najnovija istraživanja u području prirodne medicine kako bi stvorio najučinkovitije i najsigurnije proizvode. Njihov cilj je poboljšati zdravlje i dobrobit svojih klijenata i pomoći im da postignu optimalno zdravlje na prirodan način.

Ako tražite prirodne i sigurne proizvode za poboljšanje svog zdravlja i dobrobiti, Dr. Chen Patika brand je izvrstan izbor. Njihovi proizvodi su napravljeni od najboljih prirodnih sastojaka, ne sadrže nikakve dodatke, konzervanse ili umjetne boje te su sigurni za korištenje.

Korijeni tradicionalne kineske medicine (TCM) sežu u vrijeme prije Krista.
Kineska medicina je toliko popularna zbog svog sveobuhvatnog pogleda. Kineski liječnici ljudsko tijelo vide kao organski dio prirode, a ozdravljenje je prirodni proces koji se može pospješiti odgovarajućom prehranom i načinom života.

 Tradicionalna kineska medicina smatra da su cijelo čovječanstvo, ali i pojedinci, dio većeg kompleksa, svemira. Za sve nas vrijede isti zakoni, zakoni koji reguliraju cijelu prirodu.

 Prema TCM-u, zdravlje ovisi o očuvanju uravnoteženog i harmoničnog unutarnjeg okruženja. Ravnotežu karakterizira pojam Yin i Yang. Yin i Yang su 2 dinamičke sile iz kojih potječe sve što u svemiru nadzire. Značenje kineskog slova Yin je “tamna strana planine”, dok Yang znači “svijetla strana planine”. 

Uz Yin vežite hladne, mračne i mokre ideje, Yang je povezan s toplim, svijetlim i suhim stvarima. Yin je miran, statičan i neaktivan, Yang je dinamičan, aktivan i ekspanzivan. Svaka stvar, okolnost i situacija može se djelomično ili potpuno opisati pripadajući Yin i Yang. 

Ova ideja shvaća Yin i Yang kao proces. Na temelju slike planine, tamna strana planine više je Yin prirode u usporedbi sa svijetlom Yang stranom. Dok sunce izlazi i kruži nebom, poslijepodne ono svijetli na suprotnoj padini umjesto na jutarnjoj osvijetljenoj strani. 

Yin se pretvara u Yang, a Yang postaje Yin, dok se dan mijenja u noć. Ova ideja shvaća Yin i Yang kao proces. Na temelju slike planine, tamna strana planine više je Yin prirode u usporedbi sa svijetlom Yang stranom. Dok sunce izlazi i kruži nebom, poslijepodne ono svijetli na suprotnoj padini umjesto na jutarnjoj osvijetljenoj strani. 

Yin se pretvara u Yang, a Yang postaje Yin, dok se dan mijenja u noć. Ova ideja shvaća Yin i Yang kao proces. Na temelju slike planine, tamna strana planine više je Yin prirode u usporedbi sa svijetlom Yang stranom. 

Dok sunce izlazi i kruži nebom, poslijepodne ono svijetli na suprotnoj padini umjesto na jutarnjoj osvijetljenoj strani. Yin se pretvara u Yang, a Yang postaje Yin, dok se dan mijenja u noć.

Dr. Chen Patika Hrvatska

Prema TCM-u, ljudsko tijelo se može podijeliti na Yin i Yang područja. U slučaju bolesti koncepcija Yina i Yanga koristi se za opis osnovnih postupaka promjene. Kada je Yin prejak Yang se razboli, kada Yang dominira Yin pati. Cilj svakog tretmana je ponovno uspostavljanje ravnoteže Yina i Yanga. Da bi se stvorila ova ravnoteža u našem tijelu ili u svemiru, energija, kineskim izrazom Qi (izgovara se chi) mora teći nesmetano iu dovoljnoj količini kroz cijeli sustav.

Korištenje bilja bitan je dio TKM-a. Biljke sadrže u većoj količini prirodne tvari koje mogu promijeniti kemijski sastav tijela i na taj način doprinose ponovnom uspostavljanju prirodnog zdravstvenog stanja. Još jedna blagodat ljekovitog bilja je što sadrži prirodne sastojke u takvoj kombinaciji da će se narušeni sklad organizma popraviti na najučinkovitiji način i uz najmanje moguće nuspojave.

5000 godina znanja o TCM-u postaje sve popularnije u Europi iu prekomorskim zemljama. Dok je ranije ova znanost bila tretirana skeptično, sada je službeno cijenjena u Mađarskoj s izjavom Mađarske akademije znanosti 2003.

Danas Europska unija dodijeljuje važnu ulogu TCM-u u europskoj zdravstvenoj službi. Iz tog razloga organizirana je Konferencija kinesko-europskog TCM-a na kojoj su predstavnici Europskog parlamenta, brojnih ministarstava kineske vlade, vlasti i strukovnih udruga 27 država članica pregovarali o budućnosti TCM-a i utemeljili okvir program FP7 o znanstvenoj suradnji između Kine i Europe. 

U ovom programu obje strane široko surađuju, čak i na vladinoj i akademskoj razini u istraživanju i razvoju TCM-a i bilja. Mađarska je jedna od najvažnijih država članica, uspostavila je nekoliko kontakata s mnogim kineskim institutima.

Dabur paste za zube

Dabur paste za zube: