Kuća zdravlja - kucazdravlja.hr
0
Košarica je prazna

0.00

Članstvo

Kuća zdravlja – članstvo koje trebate uživati!

U širokom spektru djelovanja Kuće zdravlja, dobrobit članova nam je uvijek na prvom mjestu. Zbog toga smo pripremili čitav niz značajnih popusta i vrijednih poklona. Vlasnik članske iskaznice Kuće zdravlja prilikom svakog izbora nekog od proizvoda uživa, pored odabranog popusta, neke od poklona koje smo za nju ili njega posebeno pripremili. Zadovoljsvo naših članova sama je svrha postojanja našeg brenda.

Kuća zdravlja – članstvo za one koji žele proći od 5% do 135% jeftinije – plus besplatni poklon

Postani član Kuće zdravlja i prilikom svake kupovine uvijek odnesi kući poklon koji može vrijediti i puno više od ostvarene kupovine. Tijekom višegodišnjeg iskustva u radu s klijentima spoznali smo kako je najbolji dio našeg poslovanja kada klijent pronađe rješenje za svoje izazove. Stoga želimo nešto vratiti zajednici.

Nakon savjetovanja s našim kupcima i predanim suradnicima, zaključili smo da želimo nagraditi naše odane članove koji nam se uvijek vraćaju i koji su dosljedni u svom povjerenju u nas.

Članovi Kuće zdravlja uživaju posebne popuste i poklone.

Postani Član

Postani Član i uživaj u popustu od najmanje 5% – 135% na baš svaku kupovinu!

TVOJE NAM JE POVJERENJE NEPROCJENJIVO!

Želimo ti pružiti izvanrednu uslugu i stoga vjerujemo kako ćeš kao član Kuće zdravlja uživati broje dobrobiti i pogodnosti tijekom našeg druženja.

Povjerenje je temelj na kojem se grade sve vrste odnosa. Bez povjerenja, neće doći do ostvarivanja značajnog odnosa. Svaki put kada kupuješ od Kuće Zdravlja, poklanjaš nam svoje povjerenje. Kako bi opravdali tvoje povjerenje, želimo učiniti nešto za tebe i nagraditi te za tvoje druženje s nama.

Stoga smo za sve članove pripremili brojne poklone i popuste za svaku kupovinu. Želimo da znaš da nam je tvoja podrška dragocjena, a tvoje povjerenje vrlo bitno.

Učlanjenje je besplatno

Poznati su učinci proizvoda koje Kuća zdravlja čini dostupnima ljudima koji su osvijestili da je njihovo tijelo više od pukog poligona za testiranje raznih kemikalija. Kroz mudrost tisućljetnih formula drevnih majstora izvorne medicine, mnogi su naši klijenti spoznali kako se o tijelu treba brinuti na poseban, individualan način.

Neizmjerno zahvalni na svoj višegodišnjoj podršci, želimo brinuti o našim klijentima kao o članovima naše obitelji.

 

Članstvo u Kući zdravlja – evo što možete očekivati:

  • pospusti od najmanje 5% na svaku kupovinu bez obzira na vrijednost i količinu za prvi stupanj članstva
  • za drugi stupanj čnastva dodatno uz svaku kupovinu dolazi prigodan poklon (uz mogućnost biranja između nekoliko opcija)
  • brza i ljubazna podrška prilikom odabira proizvoda koji najviše odgovara potrebama i izazovima klijenta
  • live-chat tijekom radnog vremena i pomoć u pružanju informacija o proizvodima
  • poseban telefonski broj samo za članove
  • prioritet informacija tijekom nabave nekog proizvoda koji još nije stigao i
  • posebna vrijednost vrlo blizu nabavne vijednosti (članovi saznaju o svemu prvi)
  • mogućnost potpunog povrata novca tijekom 100 dana od kupovine (bez ikakvih pitanja)Kao član drugog stupnja Kuće zdravlja, nakon svake kupovine dobijaš e-mail s listom poklona koje možeš izabrati, a prilikom plaćanja ukupni se iznos umanjuje za postotak koji je primjeren članstvu.

UČLANJENJEM DOBIJAŠ STATUS DOBROČINITELJ PRIRODE

Kada se ljudi posvete cilju da za svoje blagostanje primijene prirodna rješenja putem kojih mogu učinkovito brinuti o svom zdravlju, događa se više povoljnih reakcija.

Jedna od tih reakcija jest da se smanjuje uništavanje prirodnih resursa i nanošenje štete okolišu jer kreiranje i testiranje novih proizvoda umjetno stvorenih kemijskim protokolima te čišćenje otpadaka prilikom proizvodnje istih, ugrožavaju izvore pitke vode, rijeke, jezera, prirodna staništa riba, ptica i šumskih životinja.

Znanstvena istraživanja pokazuju kako između 30%-90% oralno konzumiranih kemijskih elementa iz ljekova dolaze u okoliš nakon ljudske i životinjske konzumacije te zagađuju prirodne resurse koji su ključni za ljudski život.

Podržavanjem Kuće Zdravlja postaješ Dobročinitelj Prirode koji doprinosi iscjeljenju naše planete.

Ispuni člansku pristupnicu i odmah počni uživati dobrobiti članstva kao Dobročinitelj Prirode. Očekujemo te!

Postani Dobročinitelj Prirode danas i odmah uživaj sve dobrobiti članstva!

Na koje proizvode bi htjeli dobivati popuste?

Koje prirodne metode za unaprjeđenje svog zdravlja koristite?