Zelena magma – Prirodni detoksikator

Posted by nilamed 11/02/2016 2 Comment(s)

Zelena magma – dehidrirani sok lišća mladog ječma, je esencija dobivena posebnim procesom sušenja soka izdanaka ječma, tako da su sačuvani svi njegovi zdravi sastojci. Ona predstavlja cjeloviti dodatak prehrani koji sadrži vitamine, minerale, klorofil, aktivne enzime, antioksidanse i aminokiseline. Blago alkalna, Zelena magma pomaže u neutraliziranju kiselosti koja nastaje kao posljedica nepravilne prehrane i stresa.

Zelena magma sadrži velike količine klorofila. Klorofil ima istu kemijsku strukturu kao i hemoglobin u ljudskoj krvi (samo što se umjesto željeza u središtu molekula nalazi magnezij) i zbog toga je vijekovima poznat kao „zelena krv”. Klorofil koji ječmu i drugim zelenim biljkama daje bogatu zelenu boju poznat je po svojim detoksicirajućim, protuupalni, i antibakterijskim svojstvima.
Osim klorofila Zelena magma sadrži i vitamine C, E, B1, B2, B3, B6, B9, B12 i obilje živih enzima poput superoksida dizmutaze, minerala, antioksidansa, 19 aminokiselina i drugi tvari neophodnih za ljudski organizam. Aktivni enzimi iz Zelene Magme pomažu tijelu u razgradnji hrane te povoljno djeluju na probavni sustav i povećanje energije.
Nedostatak ovih sastojaka i njihov disbalans su uzročnici mnogih tegoba i bolesti.

Zelena magma kao dodatak prehrani povoljno djeluje kod:
• povišenog kolesterola
• problema jetre i gušterače
• simptoma alergija
• povišene sedimentacije
• leukocitoze
• dijabetesa
• srčanih tegoba
• poremećaja cirkulacije
• atipičnog dermatitisa
• slabe probave
• neugodnih mirisa
• bora i starenja kože

Svakodnevnim uzimanjem Zelene magme vaše tijelo dobiva sve esencijalne hranjive tvari koje pridonose održavanju zdravlja i vitalnosti.

Zelena magma preporuča se svima, a naročito onima:
– koji se nepravilno hrane
– koji su izloženi napornom životnom ritmu
– rekovalescentima
– koji žele održati vitalnost i ljepotu

Zelena magma predstavlja cjeloviti prirodni dodatak prehrani izrađen iz dehidriranog ekstrakta mladog lišća ječma uzgojenih po strogim kriterijima organskog uzgoja. Smatra se super hranom koja aktivno jača imuni sistem te na taj način pomaže u i borbi kod:
alergijskih reakcija, oslabljenog imunog sistema uopće, problema sa srcem i krvožilnim sustavom, kolesterola, želučanih i crijevnih poremećaja, reumatskih problema, problema s jetrom i gušteračom, degenerativnih poremećaja.
Preporuča se svima a posebice osobama: na (i poslije) jakim kurama lijekova i rekonvalescentima, svima koji se neredovito i loše hrane, izloženima stresu.

Mnogi znanstvenici u svojim istraživanjima tvrde da je glavni uzrok svih poremećaja u organizmu promijena pH vrijednosti krvi. Zdrav organizam ima blago bazni pH krvi, a bolestan kiseli. Suvremeni način života i prehrane podrazumjeva unošenje previše proteina i rafiniranih šećera te dovodi do kiselosti krvi. Kiselo stanje krvi jako pogoduje razvoju bakterija, virusa i slobodnih radikala koji oštećuju stanice i utiječu na njenu mutaciju, a time i na razvoj najtežih bolesti.

Zelena magma ima svojstvo da neutralizira kiselost krvi tako da organizam više nije pogodna sredina za patogene procese, te u organizmu započinje proces obnavljanja i lječenja. Zelena magma pomaže u nadomještanju kalija, čiji nedostatak ili neravnoteža sa natrijem je uglavnom i uzročnik svih tegoba. Tako se snižava nivo kolesterola, uništavaju slobodni radikali, spriječava taloženje krvnih pločica i spriječava angina pektoris i infarkt.

Zelena magma ima snažno antikancerogeno djelpvanje. Pomoću enzima peroksida spriječava djelovanje kancerogenih tvari i time spriječava da zdrave stanice postanu kancerogene.
Posebno je djelotvorno pri spriječavanju virusa side i same zaraze zaraze, poticanjem lučenja prolaktina i hormona neophodnih za održavanje imunološkog sustava.

Preporuča se i kod dužeg uzimanja ljekova i učestalih lječenja antibioticima.
Najnovije istraživanje krvne slike dokazalo je da se kontinuiranim uzimanjem Zelene magme u razdoblju od 3 mjeseca postižu iznimna poboljšanja kod: višegodišnje (kronične) povišene sedimentacije, leukocitoze, alergijskih reakcija (bronhijalna astma, peludna groznica, ekcem) i reumatskih poremećaja.
Zbog svojih izuzetnih svojstava preporuča se i djeci kao dodatak prehrani koji osigurava hranjive nutrijente.

2 Comment(s)

Lejla:
20/01/2021, 10:05:12 AM, lertal.rs
Reply

Dobila sam sve preporuke za ovaj proizvod. Da li se moze samo poruciti?

Sima:
20/04/2021, 04:20:45 AM, simaktiv.rs
Reply

Morao sam da proguglam kako izgleda ovo cudo i sad me jos vise zanima da probam. Veciti pobornik prirodnih resenja. :)

Leave a Comment